Logo- en websiteontwerp voor Betonlookexpert.nl

Logo- en websiteontwerp voor Betonlookexpert.nl

De afgelopen weken zijn wij druk in de weer geweest voor Betonlookexpert.nl. Een nog maar net gestart bedrijf zonder logo, zonder website en zonder Facebookpagina. Gelukkig waren wij er om Betonlookexpert.nl te helpen bij het ontwerpen van een sterk logo, het bouwen van een mooie website en het opzetten van een aantrekkelijke Facebookpagina. Sinds gisteren staat de website officieel online en komen er steeds meer likes binnen op de Facebookpagina.

Logo
Het is belangrijk dat het logo goed aansluit bij de identiteit van het bedrijf. Voor Betonlookexpert.nl hebben wij voor het ontwerpen eerst gekeken naar de diensten, producten en uitstraling van het bedrijf. Het eindresultaat is een duidelijk leesbaar logo met textuur van beton dat natuurlijk perfect aansluit bij Betonlookexpert.nl.

Website
Een website is onmisbaar voor ieder bedrijf, dus ook voor Betonlookexpert.nl. In principe is een website een online visitekaartje. Om deze reden hebben wij een spetterend en strak webdesign ontworpen voor Betonlookexpert.nl. Het is nu een online etalage waar alle diensten duidelijk zijn weergegeven. Ook is de website zeer gebruiksvriendelijk dankzij de overzichtelijke menustructuur. Naast het bouwen van de site zijn alle webpagina’s voorzien van pakkende en relevante teksten.

Facebookprofiel
Na het afronden van het logo en de website, startten wij met de laatste stap om Betonlookexpert.nl nog meer op de kaart te zetten: een Facebookpagina. Met een aantrekkelijk vormgegeven profiel hopen wij veel mensen te bereiken en te interesseren.

Benieuwd naar de website van Betonlookexpert.nl? Klik hier. In ons portfolio laten wij nog meer van ons recente werk zien.