Drukwerkstudio.nl | Websiteontwerp, contentcreatie en social media

Drukwerkstudio.nl | Websiteontwerp, social media en contentcreatie

Wij hebben voor Drukwerkstudio.nl een gloednieuwe website ontworpen. Drukwerkstudio.nl is een lokale drukkerij in Woerden waar je terecht kunt voor het drukken van zakelijk drukwerk, stickers, posters, reclamemateriaal, etc. De oude website van Drukwerkstudio.nl was aan vernieuwing toe en wij werden gevraagd of wij deze in een nieuw jasje wilde steken. Uiteraard!

Websiteontwerp
Op de nieuwe website van Drukwerkstudio.nl staan alle diensten van deze drukkerij duidelijk weergegeven. Door het nieuwe websiteontwerp oogt de website nu zeer professioneel en weet je precies wat je kunt verwachten van dit bedrijf. Wij hebben uiteraard gezorgd voor een goed werkend responsive design zodat de website op alle devices duidelijk zichtbaar is. Breng hier een bezoek aan de nieuwe site van Drukwerkstudio.nl.

Contentcreatie & social media
Wij blijven voorlopig in contact met Drukwerkstudio.nl, want wij gaan ook content voor hen creëren. Denk hierbij aan het schrijven van interessante blogposts en het bijhouden van de portfoliostukken. Daarnaast houden wij het Facebook- en Instagramaccount van Drukwerkstudio.nl bij. Wij hebben deze bestaande accounts voorzien van een mooi thema, passend bij de nieuwe huisstijl. Elke week plaatsen wij diverse updates op deze kanalen die zorgen voor meer bereik.

Interesse in contentcreatie en socialmediabeheer door Studio Campo? Neem dan een kijkje op deze twee pagina’s.