WoerdenSport certificaten Dukkie

WoerdenSport certificaten Dukkie

WoerdenSport is sinds april 2015 de overkoepelende organisatie van de zwembaden H2O in Harmelen en het BatensteinBad in Woerden. Hiervoor heeft Studio Campo het logo en huisstijl ontwerp verzorgd. Als snel volgde er vele marketinguitingen zoals; posters, flyers, stickers en diverse menukaarten.

Op het moment dat we het merk WoerdenSport goed hadden staan ontstond het idee om een mascotte te ontwerpen om de kinderen in Woerden en Harmelen te stimuleren meer te gaan zwemmen. Na een proces van brainstormen, mindmappen, overleg en schetsen kwamen we uit op het kleine vrolijke eendje genaamd Dukkie. Dit eendje zijn we uit gaan werken tot diverse illustraties die overal terug te vinden zijn in de zwembaden.

Uiteindelijk kregen we in januari 2016 de prachtige opdracht van WoerdenSport om twee Survival Certificaten te ontwerpen waarin het vooral om Dukkie ging. Deze geïllustreerde certificaten vielen goed in de smaak waardoor er een SchoolZwemCertificaat ontwerp met Dukkie in de hoofdrol volgde.

Inmiddels is er ook een vierde certificaat met hierin het kleine eendje geïllustreerd in een prachtige onderwaterwereld.