Bedrijfsfilms

Bedrijfsfilm Studio Campo

Jullie zijn een reclamebureau, maar wat doen jullie nu eigenlijk precies? Te veel om op te noemen. Daarom hebben we een bedrijfsfilmpje, of beter gezegd, animatie gemaakt met hierin alle diensten die wij leveren.

Bas zakenvriend ZomerOndernemer

Studio Campo steunt het initiatief ZomerOndernemer. Het afgelopen jaar heeft Bas tijdens één van de ZomerOndernemer bijeenkomsten een presentatie gegeven over het inzetten van marketing. Hierna is Bas als zakenvriend gekoppeld aan Rody die zijn eigen evenementenbureau wil opzetten. In het filmpje vertellen zij hun beleving van dit project.

Concept voor NachtCultuur Woerden

In 2013 werd onze studio gebruikt als locatie voor NachtCultuur. Een cultureel evenement in Woerden waarbij Woerdense talenten hun kunsten aan een groter publiek kunnen laten zien. In onze studio speelden twee bandjes en kwam later op de avond een techno DJ draaien.

De studio zelf hebben we voorzien van diverse tekeningen en op de muur van de overburen projecteerden wij diverse ontwerpen en illustraties. Daarnaast exposeerde vriend en reclamefotograaf Harald Lakerveld met enkele foto’s van Woerden.

Voor de organisatie van NachtCultuur verzorgden wij het ontwerp en drukwerk van de diverse promotionele uitingen.

Wil je dat wij voor jou aan de slag gaan?
Neem contact op!