Conceptontwikkeling


Een op maat gemaakte en juiste conceptontwikkeling draagt bij aan het effectief overbrengen van de organisatieboodschap bij jouw doelgroep. Maar wat is je boodschap? Wat is het doel? Wij kijken naar wat jij wilt. Het gaat immers niet om ons. Wij helpen bij het vormgeven van scherpe concepten waarmee jouw organisatie precies de juiste doelgroep aanspreekt. Wil je jouw naamsbekendheid opbouwen of vergroten, reclame maken of de interne communicatie verbeteren? Wij denken met je mee en leveren op tijd. Zo ziet dit creatieve proces er bij ons uit:

Brainstormen

Aan het begin van elk nieuw concept starten wij met een creatieve brainstormsessie. Je bent uiteraard van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn en jouw visie met ons te delen. Tijdens deze sessie bepalen we de communicatiedoelgroep, welke uitingen we gaan inzetten en welke uitstraling deze hebben.

Ontwerpfase

In deze fase laten wij onze creativiteit de vrije loop. Nu beginnen we echt met het ontwerpen van diverse promotionele communicatie-uitingen. We schetsen, verschuiven, passen aan en schrappen. We houden ons doel voor ogen en doen er alles aan om voor jou een passend en creatief concept te realiseren.

Presentatie

Zodra het door ons vormgegeven creatieve concept klaar is, presenteren wij jou ons ontwerpvoorstel. Aan de hand van visuele ondersteuning krijg je een duidelijk beeld hoe wij het concept voor ogen hebben. Tijdens deze presentatie is er genoeg ruimte voor eventuele vragen.

Is dit wat je zoekt?
Neem contact op!