Domeinnaamregistratie en hosting


Een website begint met een domeinnaam en een hostingspakket. Een domeinnaam is het www-adres dat voor de website gebruikt wordt. Aan de domeinregistratie kan een hostingspakket gekoppeld worden. Met een hostingspakket reserveren wij voor jou ruimte op een server waarop jouw nieuwe website kan ‘draaien’. Het is ook mogelijk om enkel een domein te registreren voor toekomstig gebruik. De naam reserveren wij dan voor je, maar er is (nog) geen ruimte om een website op dit adres te laten draaien.

Domeinregistratie

Een domeinnaam dient geregistreerd te worden voordat je deze in gebruik neemt. Mocht je een goede en passende naam vinden die jij wilt gebruiken voor jouw website, dan gaan wij deze voor je registreren. Het is mogelijk dat jouw gewenste naam al in gebruik is. In dat geval komen wij met een passend alternatief. Is het www-adres wel beschikbaar? Dan leggen wij deze meteen voor je vast zodat jouw website aan deze naam gekoppeld kan worden.

Hostingspakket

Naast het vastleggen van een domeinnaam verzorgen wij ook een hostingspakket voor jouw website. Wij maken dan serverruimte vrij waar wij jouw website op plaatsen.

Nadat deze zaken zijn geregeld, gaan wij uiteraard graag voor je aan de slag met het bedenken, ontwerpen en coderen van jouw nieuwe website.

Meer weten over de hostingsmogelijkheden of wil je een domeinnaam vastleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Is dit wat je zoekt?
Neem contact op!