Divers drukwerk, logo- en webdesign OKW Ondernemersprijs Woerden

Divers drukwerk, logo- en webdesign voor OKW Ondernemersprijs Woerden

Afgelopen donderdag 11 januari 2018 vond voor de 10e keer de OKW Verkiezing voor onderneming van het jaar plaats in de Milandhof in Zegveld. Hét ondernemersevenement van het jaar dat wordt georganiseerd door OKW Woerden! Dit jaar waren ABS Autoherstel Ad de Goey, Bolton Groep en Groenendijk Bedrijfskleding genomineerd voor de winst binnen het thema ‘toekomstgericht ondernemen’. Aan het einde van de avond ging Groenendijk Bedrijfskleding er met de eervolle prijs vandoor. Namens Studio Campo: van harte gefeliciteerd! 

Opdrachtgever

Om het 10-jarige jubileum te vieren, besloot de OKW speciaal voor deze gelegenheid een herkenbare OKW Award te laten ontwerpen met daarbij een passend logo en nieuwe website. Hier kwam divers nieuw drukwerk uit voort waarin het nieuwe logo en de huisstijl is doorgevoerd. Als trouwe sponsor van de OKW voerden wij deze opdracht met veel plezier uit.

Logo-ontwerp 

Voor de OKW Ondernemersprijs Woerden hebben wij een nieuw logo ontworpen. Het logo is goudkleurig wat een chique uitstraling creëert. Dit ligt in lijn met de OKW Verkiezing zelf waar alle gasten netjes gekleed naartoe gaan en omdat de gehele avond een feestelijke en chique sfeer heeft. Binnen het logo zijn een ‘O’ en een ‘W’ waar te nemen die voor ‘ondernemers’ en ‘Woerden’ staan. Om nog meer rust te creëren in het logo is er gekozen voor strakke lettertypes. De achterliggende gedachte achter dit logo was, dat het ook gebruikt kon worden als award die de winnaar van de OKW Verkiezing mee naar huis krijgt.

Logo-ontwerp Woerden OKW Woerden ondernemersprijs

Websiteontwerp

Naast een nieuw logo ontwierpen wij ook een nieuwe website voor OKW Ondernemersprijs Woerden. Op deze website vind je alle informatie over de OKW Verkiezing van 2017 en voorgaande jaren. Ook kunnen mensen zich hier aanmelden wanneer zij sponsor willen worden. De website oogt rustig door het vele wit en is overzichtelijk. De gouden en blauwe kleur uit het logo komen terug in het menu, in de koppen en in de lopende tekst. Om de koppeling met de website van OKW Woerden te houden, is er gekozen voor hetzelfde lettertypegebruik.

Website-ontwerp Woerden OKW ondernemersprijs

Responsive design
Tijdens het bouwen van websites letten wij er altijd op dat de website goed zichtbaar is op verschillende devices. Met een responsive design schaalt de website automatisch mee met het device waarop deze bekeken wordt. Hierdoor wordt de gebruikservaring verhoogd dat ook weer bijdraagt aan een hogere ranking in Google. De website van de OKW Ondernemersprijs Woerden is dus op alle devices goed zichtbaar.  

Award

Het logo is zo ontworpen dat de vorm hiervan ook gebruikt kon worden als award. Deze award kreeg de winnaar van de OKW Verkiezing mee naar huis. Daarnaast ontvingen de winnaar en alle 9 oud-winnaars ook nog een vergulden steekspeld in de vorm van het logo. Bekijk de eerste afbeelding voor het eindresultaat van de award.

drukwerk woerden OKW ondernemersprijs

Divers drukwerk

Door de komst van het nieuwe logo moesten er verschillende soorten drukwerk opnieuw worden ontworpen. Al deze offline communicatiemiddelen zijn geproduceerd ter bevordering van het evenement. Zo zijn er nieuwe roll-up banners, stemkaarten, uitnodigingen, nominatie- en winnaarsborden en tafelkaartjes ontworpen. Al deze uitingen liggen qua stijl op één lijn en sluiten goed aan op de uitstraling van het logo.

drukwerk woerden OKW ondernemersprijs Studio Campo

Social media

Om de OKW Ondernemersprijs Woerden ook online onder de aandacht te brengen, hebben wij Facebook- en Twitterafbeeldingen en een omslagfoto ontworpen voor de Facebookpagina van OKW Woerden. Hiermee vroegen wij aandacht voor het evenement en zorgden wij voor nabeleving na het evenement.

Op zoek naar reclame-uitingen?

Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe huisstijl? Of wil je jouw onderneming onder de aandacht brengen door middel van diverse reclame-uitingen? En zoek jij een geschikt reclamebureau die jouw wensen snapt en effectief doorvoert? Kom gerust eens langs voor een kop koffie of thee om alle mogelijkheden door te spreken. Wij denken mee!

Terug naar overzicht