Grafisch ontwerp


Wij helpen jou met het grafisch ontwerp van divers reclamemateriaal. Denk aan het ontwerpen van een (personeels)advertentie, billboard, flyer, spandoek of het opmaken van een complete brochure. Studio Campo heeft een sterk team van specialisten die ervoor zorgen dat jouw reclamemateriaal nét even creatiever, scherper en effectiever is.

Grafisch vormgeven

Nadat er duidelijkheid is omtrent het doel van jouw project bedenken wij hoe wij de doelgroep het beste kunnen bereiken. Waarmee trekken we de aandacht naar jouw merk? Hoeveel tijd hebben we om de boodschap over te brengen? Op basis van deze informatie gaan onze grafisch vormgevers aan de slag met het ontwerpen van een effectief reclamemiddel. Dit zal jou helpen bij het creëren van een sterk merk.

DTP / opmaak

Ook wanneer jouw bedrijf al een vast stramien of huisstijlhandboek hanteert, zijn wij inzetbaar voor het verzorgen van de opmaak en dtp-werkzaamheden. Wij houden ons aan de in het huisstijlhandboek opgenomen richtlijnen om de opmaak van bijvoorbeeld een brochure of jaarverslag succesvol af te ronden.

Is dit wat je zoekt?
Neem contact op!