(Digitale) Illustraties


Ben je op zoek naar een illustrator voor het ontwerpen van een mascotte, animatie of digitale illustratie? Wij helpen jou met het bedenken, tekenen en uitwerken van de ideale illustratie voor jouw project. Dit doen wij zowel conventioneel als digitaal.

Mascotteontwerp

Wil je een mascotte als bedrijfslogo of als aanvulling op uw promotiemateriaal? Wij helpen jou graag bij het ontwerpen van deze mascotte. We gaan samen in gesprek om de juiste uitstraling, vorm en karakteristieken van de mascotte te creëren. Deze zetten wij eerst met potlood op papier. Zodra jij tevreden bent met de look and feel van de mascotte werken wij deze in Adobe Illustrator uit tot een vector-bestand. Nu kun jij de mascotte gebruiken voor al jouw drukwerk.

Potlood- en penillustraties

Een idee komt visueel beter tot zijn recht. Beelden blijven namelijk langer in ons geheugen hangen dan teksten. Een goed storyboard maakt een verhaal inzichtelijk. De juiste illustratie helpt bij het begrijpen van een lastige materie. Daarnaast houdt een visueel aantrekkelijke presentatie de aandacht langer vast dan een standaard powerpointpresentatie.

Voor deze verschillende doeleinden helpen wij met het inzetten van potlood- of penillustraties. Wij vertalen jouw onderwerp in een beeld op papier. Vervolgens scannen wij deze in op hoge resolutie en leveren deze digitaal aan zodat het beeld bruikbaar is voor al jouw projecten.

Bekijk onze illustraties in ons portfolio.

Is dit wat je zoekt?
Neem contact op!