Logo- en websiteontwerp voor Wendy’s Knipsalon

Logo- en websiteontwerp voor Wendy’s Knipsalon

Voor Wendy’s Knipsalon hebben wij een nieuw logo en nieuwe website ontworpen. Wendy’s Knipsalon is gelegen in Harmelen en via een van onze andere opdrachtgevers kwam eigenaresse Wendy met ons in contact. Zij had nog geen logo voor haar kapperszaak en de oude website was aan vernieuwing toe. Wij kregen de opdracht om een strak logo en rustige, maar trendy website te ontwerpen.

Logo-ontwerp

Een nieuw logo begint altijd met een aantal schetsen die ontworpen worden op basis van input van de klant. Wendy vroeg om een strak en rustig logo en maakte uiteindelijk haar keuze. Het nieuwe logo straalt rust uit door de donkere kleuren en de gekozen lettertypes. Het beeldmerk dat erin is verwerkt refereert uiteraard naar haar kapsalon.

Wordpress CMS Website bouwen Harmelen Wendy's Knipsalon

Websiteontwerp

De huidige website van Wendy’s Knipsalon was niet meer up-to-date en aan vernieuwing toe. Wendy vroeg ons een rustige en trendy website te ontwerpen zonder te veel poespas. Nadat het logo was ontworpen en werd goedgekeurd, kon het schetsen voor de website beginnen waarna vervolgens de website werd gebouwd. Op de nieuwe website van Wendy’s Knipsalon staat direct bij binnenkomst een vrolijke foto met daaronder de diensten die zij aanbiedt.

De website oogt professioneel door het unieke en strakke design, de rustige kleuren en mooie beelden. De combinatie van de rustige kleuren en het strakke design met de vrolijke foto’s, geeft de site een aantrekkelijke uitstraling. Uiteraard werkt de website responsive zodat de site op alle devices duidelijk zichtbaar is. Naast het ontwerpen van de site, hebben wij in overleg met Wendy ook de teksten geschreven op de site.

Ook hebben wij de zoekmachineoptimalisatie (SEO) verzorgd, waardoor de website eerder naar voren komt op Google. De site is gebouwd in WordPress. Met dit CMS-systeem is Wendy’s Knipsalon nu zelf in staat om de website te vullen met nieuwe blogstukken en kappersproducten. Breng een bezoek aan de nieuwe site van Wendy’s Knipsalon.

Grafisch ontwerp kapsalon Harmelen

Afsprakenkaartje en reclamebord

Naast een nieuw logo en een nieuwe website, heeft Studio Campo ook een afsprakenkaartje ontworpen. En om Wendy’s Knipsalon bij nog meer mensen onder de aandacht te brengen, is er ook een reclamebord geproduceerd voor langs de weg!

Interesse in logo-ontwerp en websiteontwerp door Studio Campo? Neem dan een kijkje op deze twee pagina’s.