Logo, huisstijl en webdesign voor Mein Advocatuur

Logo, huisstijl en webdesign voor Mein Advocatuur uit Zeist

Voor Mein Advocatuur uit Zeist mochten wij een nieuw logo met bijbehorende huisstijl ontwerpen. Hierna konden we ook aan de slag met het ontwerpen van een nieuw en fris webdesign.

Opdrachtgever

Ineke van Meines heeft al jarenlang ervaring als advocaat. Na 17 jaar bij een middelgroot advocatenkantoor te hebben gewerkt, is zij nu haar eigen kantoor begonnen: Mein Advocatuur. Dit verdient uiteraard een professionele huisstijl en website. Wij gingen aan de slag!

logo ontwerp mein advocatuur zeist

Logo & huisstijl

Binnen het nieuwe logo en de huisstijl is er rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo staat de kleur donkerblauw voor het zakelijke en betrouwbare aspect van Mein Advocatuur. De kleur roze staat voor vrouwelijkheid en valt op. Hierboven is het ontwerpproces te zien van hoe de ‘M’ en ‘A’ uiteindelijk zijn samengevoegd tot een modern beeldmerk. Om het beeldmerk toegankelijker en vriendelijker te maken, heeft deze ronde hoeken gekregen. Voor de juiste balans in het logo is er gekozen om een formeel lettertype met schreef te combineren met een strak en modern lettertype.

De schuine vormen binnen de huisstijlitems zijn afkomstig van het beeldmerk. Ook komt er een vergroot deel van het beeldmerk terug wat eenheid en speelsheid creëert.

logo en visitekaartjes mein advocatuur zeist

Webdesign

De nieuwe site voor Mein Advocatuur is geheel in lijn ontworpen met de nieuwe huisstijl. De blauwe en roze kleur, de schuine vormen, de combinatie van het strakke en formele lettertype en het speelse effect van het vergrote logo komen veelal terug.

Nieuwsgierig naar de nieuwe site van Mein Advocatuur? Aarzel niet en klik hier!

briefpapier en website mein advocatuur zeist

Toe aan een nieuwe bedrijfsuitstraling?

Van logo tot website en van webshop tot huisstijl. Kom gerust eens langs of bel ons op. Wij realiseren graag jouw wensen!

Terug naar overzicht