Logo, huisstijl en website voor Skin Masters Woerden

Logo, huisstijl en website voor Skin Masters Woerden

Voor Skin Masters uit Woerden, voorheen Salon PUUUR, hebben wij een nieuw logo- en huisstijlontwerp verzorgd. Hierna volgde ook een nieuwe website en de webshop is nog in de maak. De oude naam en huisstijl van Salon PUUUR heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe en frisse uitstraling!

Opdrachtgever

Skin Masters, voormalig Salon PUUUR, is sinds 2011 gevestigd in het centrum van Woerden. Deze huidverbeteringspraktijk heeft als doel iedere huid daadwerkelijk te verbeteren en daarna in optimale conditie te houden. Een veelzijdige praktijk met een leuk en jong team!

logo ontwerp skin masters woerden proces

Logo- en huisstijlontwerp

Salon PUUUR is vervangen door de naam Skin Masters, een krachtige en stoere naam. Met dit in ons achterhoofd begonnen we het ontwerpproces. Hierboven staat grafisch afgebeeld hoe het ontwerpproces van het uiteindelijke logo is verlopen. De ‘S’ en ‘M’ zijn samengevoegd tot een strak en modern beeldmerk. Het logo straalt kracht uit, wat aansluit bij de naam Skin Masters.

De kleur taupe speelt een grote rol binnen de nieuwe huisstijl van Skin Masters Woerden. In combinatie met het zwarte logo creëert dit een strakke en moderne uitstraling. Een speelse touch ontstaat er door het moderne maar toch speelse lettertype dat op diverse plekken terugkomt. Dit lettertype is gebruikt in het logo maar komt ook in diverse huisstijlitems en op de website terug.

visitekaartjes briefpapier skin masters woerden

Webdesign

De website voor Skin Masters is geheel in lijn ontworpen met de rest van de huisstijl. Het is een modern ogende website en met veel aansprekende beelden. Binnen de site is het mogelijk om een online afspraak te boeken. Tijdens het boeken kun je kiezen door wie je behandeld wilt worden en voor welke behandeling je gaat. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan een webshop. Dus stay tuned…

Nieuwsgierig naar de nieuwe site van Skin Masters? Neem dan snel een kijkje!

webdesign voor skin masters woerden

Toe aan een nieuwe bedrijfsuitstraling?

Van logo tot website en van webshop tot huisstijl. Kom gerust eens langs of bel ons op. Wij realiseren graag jouw wensen!

Terug naar overzicht