Logo- en huisstijlontwerp


De corporate identity van uw organisatie is wie je bent, wat je doet en waar jij voor staat. Wil je opvallen tussen uw concurrenten en anders zijn dan de rest? Een ijzersterke huisstijl en een goed logo zijn hierbij een pré. Vaak staat het logo centraal bij de eerste kennismaking met de organisatie. Wij helpen je bij het restylen van het huidige logo en de huisstijl of het ontwerpen van een compleet nieuw logo en huisstijl. Ons doel is het creëren van een sterk en uniek merk dat de bekendheid en herkenning van jouw bedrijf optimaliseert. Tevens verzorgen wij het drukwerk rondom de huisstijl. Ook voeren wij de huisstijl door die als basis fungeert voor continuïteit in alle reclame-uitingen van jouw bedrijf.

Logo

Zodra bij ons duidelijk is hoe jij het logo voor je ziet en wat het moet uitstralen, gaan wij ermee aan de slag. We beginnen bij de kern en starten met het ontwikkelen van een identiteit voor jouw bedrijf, dienst of merk. We onderzoeken de juiste typografie, kleursamenstellingen en gebruiksmogelijkheden waarna wij ons voorstel presenteren.

Huisstijl

Uiteraard kunnen wij het logo-ontwerp verder uitwerken met het ontwerpen van een bijpassende huisstijl die jouw organisatie-identiteit versterkt. Denk hierbij aan briefpapier, visitekaartjes, enveloppen etc.

Restyling

Ben je niet tevreden over de huidige huisstijl en is deze aan vernieuwing toe? Wij kijken samen met jou naar alle mogelijkheden voor het restylen van de huidige huisstijl. We steken jouw logo en huisstijlitems in een nieuw jasje, passend bij het huidige karakter van je bedrijf.

Is dit wat je zoekt?
Neem contact op!