Logodesign en webshop | Angel Fashion Boutique

Logodesign en webshop voor Angel Fashion Boutique uit Bodegraven

Voor kledingwinkel Angel Fahion Boutique uit Bodegraven hebben wij een logo- en websiteontwerp verzorgd. Toen de eigenaresse van deze kledingwinkel bij ons kwam had zij nog geen logo en geen webshop. Inmiddels heeft zij een mooie kledingzaak in Bodegraven én een goedlopende webshop! Hieronder vertellen wij meer over dit leuke project.

Logo-ontwerp 

De opdrachtgever wilde graag een chique logo met een exclusieve uitstraling. Om dit te realiseren hebben wij gekozen om letters met schreef te gebruiken. Dit in combinatie met de gouden kleur geeft het logo een exclusieve en chique uitstraling. Omdat Angel Fashion Boutique veel exclusieve merken verkoopt sluit het logo goed aan bij het bedrijf.

Om de naam van de boetiek te koppelen aan het logo zijn er vleugels om de ‘A’ heen geplaatst. Samen met de kroon op de cirkel vormt het samen een mooi geheel dat eventueel ook los van de tekst kan worden gebruikt.

Poster opening winkel

Op 25 augustus 2017 ging de kledingwinkel in Bodegraven open. Om de voorbijgangers alvast nieuwsgierig te maken voor de opening ontwierpen wij de “hier opent” poster (scroll naar beneden) met het logo van de boetiek en diverse beelden om duidelijk te maken om wat voor een winkel het gaat. Uiteraard komt de datum van de opening goed naar voren en staat de link van de site vermeld.

Webshop

Na het openen van de winkel konden we beginnen met het bouwen van de webshop. De website is gebouwd in WordPress waardoor het makkelijk is om zelf producten te verwijderen en toe te voegen. Nieuwsgierig? Bekijk hier de site van Angel Fashion Boutique!

Uitstraling
De uitstraling van de site is rustig, chique en dynamisch. De letters met schreef worden gecombineerd met een strak lettertype om de site fris te houden. Tevens spelen de lichte kleuren een grote rol bij het luchtig houden van de website. Bij binnenkomst op de homepagina komt de slider uit meerdere hoeken samen en sommige afbeeldingen bewegen licht waardoor er een speels effect ontstaat.

Functionaliteit
Bij een webshop bouwen komt meer kijken dan bij een website met content bouwen. Binnen een webshop moet een bezoeker gebruiksgemak ervaren. Hij of zij moet makkelijk kunnen winkelen, moet zonder problemen af kunnen rekenen en een paar dagen later zijn of haar bestelling ontvangen. Daarnaast moet de website ook nog responsive zijn zodat de website op alle devices zonder problemen gebruikt kan worden.

Omdat de webshop veel verschillende producten van diverse merken bevat, is er gebruik gemaakt van categorieën. Dit bevordert het gebruiksgemak en behoudt het overzicht. Verder is het voor de beheerder van de webshop erg makkelijk om bij te houden hoeveel producten er nog op voorraad zijn. Wanneer er iets is uitverkocht krijg je hier automatisch bericht van. Gebruiksgemak voor de bezoeker maar dus ook voor de beheerder!

Ontwerp e-mailnieuwsbrieven

Ook hebben wij verschillende e-mailnieuwsbrieven ontworpen. Een mooi middel om klanten extra te betrekken en te binden aan je merk. Angel Fashion Boutique gebruikt deze e-mailnieuwsbrief voornamelijk om nieuwe producten, een nieuwe collectie of kortingsacties onder de aandacht te brengen. Deze e-mailnieuwsbrieven sluiten qua uitstraling goed aan op het logo en de website door het gebruik van dezelfde kleuren en lettertypes.

Eigen webshop?

Wil jij ook een eigen webshop starten? Laat ons je ondersteunen bij het opzetten van een goedwerkende en aantrekkelijke webshop! Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken of bel naar: 0348-707519.

Terug naar overzicht