Ontwerp nieuwe website en identiteit Beauty Smart

Aan de slag voor Beauty Smart!

Wij zijn voor Beauty Smart aan de slag gegaan! Beauty Smart helpt iedereen die graag wilt afvallen of bij het aanpassen en verbeteren van het huidige voedingspatroon. Het team van Beauty Smart streeft ernaar om hun cliënten op een prettige manier te laten afvallen op basis van een gezonde levensstijl. Zij geeft de persoonlijke consulten in de vestigingen in Woerden en Oudewater.

Opdracht

In eerste instantie vroeg Beauty Smart ons om een nieuwe website te ontwerpen. De huidige website voldeed namelijk niet meer aan de wensen en was niet up-to-date. Naast het bouwen van de website hebben wij ook de gehele copywriting verzorgd voor de site. Nadat de website gebouwd was, kregen wij ook de opdracht om een visitekaartje, een flyer en twee bioscoopadvertenties te ontwerpen in dezelfde stijl als de website.

Ontwerp nieuwe website Oudewater

Websiteontwerp

Vol enthousiasme kregen wij vanuit Beauty Smart diverse voorstellen omtrent kleur- en lettertypegebruik voor de website. Deze input namen wij uiteraard mee in de ontwerpfase. Daarnaast zijn we eerst goed gaan kijken wat de diensten van Beauty Smart zijn, met welke doelgroep zij werkt en hoe zij zichzelf ziet. Al deze punten bij elkaar vormden een goede basis voor het websiteontwerp. De kleuren grijs en roze zijn de basiskleuren. Daarnaast heeft de site een lief karakter door het gebruik van hartjes. Nadat het websiteontwerp door Beauty Smart werd goedgekeurd konden wij beginnen met bouwen.

Het schrijven van de websiteteksten gebeurde tegelijk met het ontwerpen van de site. Voordat wij begonnen met schrijven, is er goed gesproken met Beauty Smart over de doelgroep van het bedrijf. Op deze manier zijn de teksten geschreven met de juiste tone of voice. Na het verwerken van de laatste feedback op de tekst kon de website gevuld worden en live gaan! Nieuwsgierig? Bekijk hier de nieuwe website van Beauty Smart.

Ontwerp visitekaartjes en nieuwe website oudewater

Visitekaartje

Door het ontwerpen van de site heeft Studio Campo als het ware ook een nieuwe huisstijl ontworpen voor Beauty Smart. Het huidige logo is gebleven, maar de vormgeving eromheen is helemaal nieuw. Om deze reden ontwierpen wij ook nieuwe visitekaartjes, geheel in lijn met de kleuren en lettertypen op de site.

Ontwerp nieuwe website en flyer oudewater

Flyer en bioscoopadvertenties

Om de nieuwe website en Beauty Smart onder de aandacht te brengen, vroeg Beauty Smart ons om ook een flyer en twee bioscoopadvertenties te ontwerpen. Ook hier letten wij goed op de nieuwe kleuren en lettertypen. Op de flyer staan aansprekende foto’s van gerechten die Beauty Smart gebruikt binnen het afslankprogramma. In de tekst staat beschreven wie Beauty Smart is en wat haar diensten zijn.

De twee bioscoopadvertenties hebben wij opgedeeld in de diensten én resultaten van Beauty Smart. Zo is er op één advertentie een foto van het team van Beauty Smart geplaatst met daarnaast de diensten. De andere advertentie laat vier dames zien die zijn afgevallen met behulp van het Beauty Smart-programma.

Ontwerp nieuwe website en bioscoopadvetenties oudewater

Door het ontwerpen van een compleet nieuwe website met tekst, een visitekaartje, een flyer en bioscoopadvertenties hebben wij Beauty Smart kunnen ondersteunen bij het op de kaart zetten van hun twee vestigingen in Woerden en Oudewater!

Voldoet jouw huidige website niet meer aan jouw wensen of is hij niet meer up-to-date? Wij verzorgen graag een nieuw websiteontwerp!

Terug naar overzicht