Reclamecampagne


Bij een reclamecampagne zetten wij een grootse reclameactie op waarbij wij diverse communicatiemiddelen inzetten. Ons doel is om hiermee jouw producten of diensten aan te prijzen en jouw naamsbekendheid te vergroten. Samen met jou bekijken we welke middelen het beste passen bij hetgeen jij wilt communiceren. Van advertentie tot flyer en van (actie)website tot de inzet van social media zoals Facebook, Twitter en Instagram. Bij ons is er van alles mogelijk!

Boodschap

Wat wil je precies overbrengen met de reclamecampagne? Dit is belangrijk want het vergroten van jouw naamsbekendheid vergt een geheel andere aanpak dan het onder de aandacht brengen van een tijdelijke actie. Wij bedenken hoe jouw boodschap het beste tot zijn recht komt.

Doelgroep

Geen goed afgebakende doelgroep? Geen reclamecampagne! Doelgroepsbepaling is een cruciaal onderdeel bij het opzetten van een reclamecampagne. Wie zijn de mensen die jij wilt bereiken? Heb je dit scherp voor ogen? Zo niet, dan helpen wij graag bij het in kaart brengen van jouw doelgroep.

Communicatiemiddelen

Na het bepalen van de juiste boodschap en ontvangers besluiten wij welke communicatiemiddelen we gaan inzetten om jouw merk kracht bij te zetten. Wij zorgen voor een goede samenhang tussen de verschillende middelen om een heldere en effectieve boodschap te realiseren.

Conceptontwikkeling en grafisch ontwerp

Uiteindelijk gaan we aan de slag met het bedenken van een goed en creatief concept. Vervolgens starten wij met het ontwerpproces. Hier lees je meer over op de pagina’s conceptontwikkeling en grafisch ontwerp.

Is dit wat je zoekt?
Neem contact op!