Skin Masters Woerden

Logo, huisstijl en website

Voor Skin Masters uit Woerden, voorheen Salon PUUUR, hebben wij een nieuw logo- en huisstijlontwerp verzorgd. Hierna volgde ook een nieuwe website en de webshop is nog in de maak. De oude naam en huisstijl van Salon PUUUR heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe en frisse uitstraling!

skin masters logo ontwerp proces
visitekaartjes ontwerp voor skin masters

Opdrachtgever

Een nieuwe blik op beauty

Skin Masters, voormalig Salon PUUUR, is sinds 2011 gevestigd in het centrum van Woerden. Deze huidverbeteringspraktijk heeft als doel iedere huid daadwerkelijk te verbeteren en daarna in optimale conditie te houden. Een veelzijdige praktijk met een leuk en jong team!

Logo- en huisstijlontwerp

Strak en modern beeldmerk

Salon PUUUR is vervangen door de naam Skin Masters, een krachtige en stoere naam. Met dit in ons achterhoofd begonnen we het ontwerpproces. De ‘S’ en ‘M’ zijn samengevoegd tot een strak en modern beeldmerk. Het logo straalt kracht uit, wat aansluit bij de naam Skin Masters.

De kleur taupe speelt een grote rol binnen de nieuwe huisstijl van Skin Masters Woerden. In combinatie met het zwarte logo creëert dit een strakke en moderne uitstraling. Een speelse touch ontstaat er door het moderne maar toch speelse lettertype dat op diverse plekken terugkomt. Dit lettertype is gebruikt in het logo maar komt ook in diverse huisstijlitems en op de website terug.

skin masters kleurgebruik in branding

bruin

#BBA99F
R187 G169 B159 
C27 M30 Y33 K8

skin masters kleurgebruik in branding

WIT

#000000
R0 G0 B0
C0 M0 Y0 K0

skin masters lettertype deux chasses
skin masters lettertype gotham light
mobiele website ontwerp voor skin masters

Webdesign

Warme uitstraling met mooie beelden

De website voor Skin Masters is geheel in lijn ontworpen met de rest van de huisstijl. Het is een modern ogende website en met veel aansprekende beelden. Binnen de site is het mogelijk om een online afspraak te boeken. Tijdens het boeken kun je kiezen door wie je behandeld wilt worden en voor welke behandeling je gaat. Nieuwsgierig naar de nieuwe site van Skin Masters? Neem dan snel een kijkje! Inmiddels staat ook de webshop van Skin Masters live.

Toe aan een nieuwe bedrijfsuitstraling?