Tasty4fit

Logo, huisstijl, webshop & social advertising

Tasty4fit is een nieuw merk dat zich richt op gezonde voeding. Zij biedt diverse maaltijdlijnen die passen bij verschillende doelen. Denk aan graag willen afvallen of juist extreem fit worden. Of gewoon bewuster en gezonder willen eten.

Tasty4fit kleur donkergroen

Donkergroen

#4aa342
R75 G163 B66
C73 M9 Y94 K0

Tasty4fit kleur lichtgroen

Lichtgroen

#99cc66
R153 G204 B102
C48 M0 Y73 K0

Tasty4fit kleur grijs

Donkergrijs

#545759
R84 G87 B89
C62 M50 Y47 K40

Logo & huisstijl

Fris, gezond en dynamisch

Voor dit nieuwe merk ontwikkelden wij een logo met huisstijl. Voor het logo is gekozen om frisgroene kleuren te gebruiken. Dit straalt gezondheid uit en dit ligt goed in lijn met de gezonde maaltijden die Tasty4fit aanbiedt. Om de verschillende maaltijdlijnen uit te lichten, komen er hexagons terug in het logo. Deze vormen slaan ook op het feit dat een gezonde levensstijl uit meerdere factoren bestaat.

logo en huisstijldesign tasty4fit studio campo
webdesign webshop tasty4fit studio campo woerden

Webshop

Gebruiksvriendelijk en responsive

De maaltijden zijn te bestellen via de webshop van Tasty4fit. De website is een combinatie van informatie en een online shop gedeelte. Op diverse pagina’s wordt uitgelegd hoe het concept werkt en waarin de verschillende maaltijdlijnen van elkaar verschillen. Bij de producten staan de voedingswaarden en ingrediënten beschreven, hoe het product het best bewaard kan worden en hoe je het gerecht het best kunt klaarmaken.

Promotionele uitingen

Aantrekkelijk, informerend en aansprekend

Naast het ontwerpen en bouwen van de webshop voor Tasty4fit zijn er ook diverse promotionele uitingen ontworpen. Denk hierbij aan een informerende flyer, etiketten voor op de maaltijdbakjes, roll-upbanners en bestickering voor op een vrieskist.

flyer ontwerp tasty4fit studio campo
logo, webshop, social advertising tasty4fit studio campokopie
social media campagne tasty4fit

Social advertising

Meer bereik en volgers

Om het merk te laden hebben we verschillende social campagnes opgezet op Facebook en met name op Instagram. Op dit platform bevindt zich namelijk de grootste doelgroep van Tasty4fit. Met call-to-actions en aansprekende videos hebben we veel bereik gecreëerd in de Randstad.

logo, webshop, social advertising tasty4fit studio campokopie

Toe aan een nieuwe bedrijfsuitstraling?