BIT Hotmelt Technology

Webdesign en contentcreatie

Voor BIT Hotmelt Technology uit Oudewater hebben wij een nieuw websiteontwerp mogen verzorgen. De oude website heeft plaatsgemaakt voor een fris, professioneel en overzichtelijk webdesign. De nieuwe site voor BIT Hotmelt Technology staat intussen live!

Bit Hotmelt grafisch ontwerp documentbladen

Opdrachtgever

Ontwikkelt lijmapparatuur

BIT Hotmelt Technology is een van de vooraanstaande leveranciers van hotmelt apparatuur, service en onderhoud in de Benelux. BIT Hotmelt Technology ontwikkelt onder andere lijmapparatuur voor bijvoorbeeld het lijmen van verpakkingen, autostoelen, isolatiematerialen, karpetten, aanrechtbladen en nog veel meer.

Bit Hotmelt Oudewater website ontwerp

Geel

#FCBF00
R252 G191 B0
C0 M30 Y96 K0

Midas Restaurant Branding Woerden vorm zwart

Zwart

#000000
R0 G0 B0
C10 M10 Y10 K100

wordpress website ontwikkeling voor Bit Hotmelt in oudewater
website en contentcreatie voor Bit Hotmelt

Websiteontwerp

Overzichtelijk en geherstructureerd

Een belangrijk onderdeel binnen het nieuwe webdesign van BIT Hotmelt Technology zijn alle productpagina’s. Op veel pagina’s op de oude site was de inhoud verouderd. Diverse producten waren bijvoorbeeld niet meer leverbaar, productfoto’s waren verouderd of de omschrijving klopte niet meer. Het was een mooie uitdaging om al deze producten overzichtelijk en geherstructureerd opnieuw in kaart te brengen. Tevens is er een interactieve visuele weergave van de producten die BIT aanbiedt weergegeven.

De uitstraling van de nieuwe website is professioneel en overzichtelijk en door de gele accenten, het vele wit en aantrekkelijke beelden tegelijkertijd ook fris en levendig. Nieuwsgierig? Bekijk hier  de nieuwe site van BIT Hotmelt Technology.

museo sans lettertype bit hotmelt huisstijl
Pino Branding Utrecht font Open Sans

Fotografie & tekstschrijven

Nieuwe productfoto’s en SEO

We zijn een aantal keer langs BIT Hotmelt Technology geweest om foto’s te maken voor op de nieuwe website. Zo zijn er diverse nieuwe product- en headerfoto’s gemaakt.

Tevens zijn de teksten waar nodig herschreven en aangevuld met up-to-date en belangrijke informatie. Binnen alle teksten is er rekening gehouden met het optimaliseren van de SEO door onder andere gebruik te maken van de juiste zoekwoorden. Inmiddels is de site ook in het Engels te bekijken.

Ready voor een nieuw websiteontwerp?