Grozette

Webdevelopment, socialmediabeheer, DTP & mailchimp-template

De afgelopen weken mochten wij aan de slag voor onze nieuwe opdrachtgever Grozette. Samen met Grozette en Catch a Fish hebben wij een nieuwe website gerealiseerd. Ook spelen wij een ondersteunende rol op het gebied van community management en online marketing. Wij zijn blij met deze fijne samenwerking en welkom bij Studio Campo!

grozette studio campo woerden webdevelopment met logoo

Opdrachtgever

Grozette uit Woerden

Wie kent de rode strooikaasbus van Grozette nu niet? Sinds 1963 produceert Grozette diverse kaasproducten voor de voedingsindustrie, retail en foodservice. Hiermee is het bedrijf in ongeveer 30 landen actief. Het was de wens van Grozette om met een nieuwe website en de inzet van social media de consument aan te spreken en te inspireren. En dat is gelukt!

grozette woerden webdevelopment studio campo rood

Rood

#DF231D
R227 G6 B91
C0 M100 Y100 K0

grozette woerden webdevelopment studio campo zwart

zwart

#000000
R0 G0 B0
C0 M0 Y0 K100

Webdevelopement

Op basis van een bestaand ontwerp

In samenwerking met Catch a Fish, een creatief bureau uit Gent dat gespecialiseerd is in branding en packaging design, hebben wij een nieuwe website voor Grozette gerealiseerd. Aan de hand van het webdesign van Catch a Fish hebben wij de website uiteindelijk gebouwd. Deze website richt zich volledig op de consument. Middels heerlijke recepten en extra productinformatie maakt de consument kennis met alle mogelijkheden die de producten van Grozette bieden.

Bekijk hier de nieuwe website van Grozette!

Grozette woerden webdevelopment

Socialmediabeheer

Advies geven, content delen en reageren

Samen met Grozette onderhouden wij het Facebook– en Instagram-account. Wij geven advies over teksten en de inzet van advertenties, springen af en toe bij voor het maken van beelden, reageren op vragen en reacties van consumenten en delen regelmatig instastories.

socialmediabeheer community management grozette
Grozette DTP flyer studio Campo woerden

DTP

advertenties

Regelmatig komt het voor dat Grozette een advertentie nodig heeft die draait om een van de Grozette-producten. Deze zijn bijvoorbeeld nodig voor verschillende supermarktketens en vakbladen. Aan de hand van een reeds bestaande huisstijl maken wij deze advertenties op zoals ook de hiernaast getoonde flyer voor de BBQ Strooikaas.

Tevens hebben wij een Mailchimp-template voor Grozette gebouwd waarmee zij nu gemakkelijk zelf een e-mailnieuwsbrief kan versturen. 

Toe aan een nieuwe bedrijfsuitstraling?