PowerPointontwerp


Een powerpointpresentatie maken is niet moeilijk en kan vrijwel iedereen. Het is namelijk een gebruiksvriendelijk programma met veel standaard templates. Vaak blijft het ook bij een standaard template en is het lastig om echt jouw eigen uitstraling naar voren te halen. Hier is meer kennis en ervaring voor nodig. Precies wat wij in huis hebben! Wij ontwerpen voor jou een representatieve powerpointpresentatie en realiseren een mooie, sterke en effectieve presentatie.

Op maat

Jij wilt een professionele powerpointpresentatie waarmee jij je positief kan onderscheiden. Een krachtige presentatie met een heldere structuur, boeiende beelden en eventuele aansprekende animaties. Bij ons ben je aan het goede adres. Wij ontwerpen de powerpointpresentatie zo dat deze naadloos aansluit op jouw verhaal en perfect past bij jouw huisstijl. Wij letten onder andere op het logo, diverse graphics, heldere inhoudsopgave, beeldselectie, structuur en zorgen wanneer er vraag naar is voor aansprekende animaties.

Templates

Een goed werkend template is een fijne basis voor jouw powerpointpresentatie. Wij ontwerpen voor jou een krachtig template gebaseerd op de huisstijl en het doel van jouw organisatie. Uiteraard maken wij het gebruiksvriendelijk waardoor jij er zeer gemakkelijk mee kunt werken. Wil jij er diagrammen, grafieken, voorbeeld dia’s en grafieken in? Komt voor elkaar! Naast het maken van templates voor powerpointpresentaties, ontwerpen wij ook templates in Word. Denk hierbij aan briefpapier dat jij online kan versturen via de e-mail.

Is dit wat je zoekt?
Neem contact op!