Social media


Er zijn miljoenen mensen actief op social media zoals Facebook, Instagram en Twitter. Ook jouw doelgroep! Social media zijn bij uitstek de beste kanalen om interactie met jouw doelgroep te genereren. Echter, dit vraagt wel om een juiste en gerichte aanpak. Wij kunnen jou hierbij helpen.

Socialmediapagina’s opzetten

Heb jij nog geen socialmediakanalen maar wil jij jouw merk of bedrijf hier wel graag mee versterken? Geen probleem! Wij maken een account voor je aan én ontwerpen een mooi thema in jouw huisstijl zodat de socialmediakanalen perfect aansluiten bij je website.

Socialmediabeheer

Heb jij je sociale kanalen uit het oog verloren en vind je het lastig om creatieve content te delen met jouw fans? Wij helpen jou bij het creëren van content en het verzorgen van de webcare wanneer daar vraag naar is. Denk hierbij aan het schrijven van interessante blogposts en aansprekende socialmediaberichten.

Social advertising

Simpel gezegd is social advertising het gericht adverteren op social media. Een bedrijf kan door middel van social advertising zeer doelgericht reclame maken in tegenstelling tot advertenties in bijvoorbeeld tijdschriften en kranten. Op basis van persoonsgegevens, zoals leeftijd, woonplaats en interesses, wordt de advertentie verspreid onder de juiste doelgroep.

Via deze handige tool geven wij jouw content meer bereik. Met meer bereik trekken wij meer fans naar jouw socialmediapagina. Social advertising is bijna niet meer weg te denken wanneer jij als merk zichtbaar bent op social media. Samen met jou bepalen we gericht de doelgroep en ontwerpen wij advertenties met een hoog activerend en uitnodigend karakter.

Is dit wat je zoekt?
Neem contact op!