Webdesign voor BIT Hotmelt Technology

Webdesign voor BIT Hotmelt Technology uit Oudewater

Voor BIT Hotmelt Technology hebben wij een nieuw websiteontwerp mogen verzorgen. De oude website heeft plaatsgemaakt voor een fris, professioneel en overzichtelijk webdesign. De nieuwe site voor BIT Hotmelt Technology staat intussen live!

Opdrachtgever

BIT Hotmelt Technology is een van de vooraanstaande leveranciers van hotmelt apparatuur, service en onderhoud in de Benelux. BIT Hotmelt Technology ontwikkelt onder andere lijmapparatuur voor bijvoorbeeld het lijmen van verpakkingen, autostoelen, isolatiematerialen, karpetten, aanrechtbladen en nog veel meer.

websiteontwerp bit hotmelt technology

Websiteontwerp

Een belangrijk onderdeel binnen het nieuwe webdesign van BIT Hotmelt Technology zijn alle productpagina’s. Op veel pagina’s op de oude site was de inhoud verouderd. Diverse producten waren bijvoorbeeld niet meer leverbaar, productfoto’s waren verouderd of de omschrijving klopte niet meer. Het was een mooie uitdaging om al deze producten overzichtelijk en geherstructureerd opnieuw in kaart te brengen. Tevens is er een interactieve visuele weergave van de producten die BIT aanbiedt weergegeven.

De uitstraling van de nieuwe website is professioneel en overzichtelijk en door de gele accenten, het vele wit en aantrekkelijke beelden tegelijkertijd ook fris en levendig. Nieuwsgierig? Bekijk hier ➪ de nieuwe site van BIT Hotmelt Technology.

webdesign BIT Hotmelt Technology tablet

Fotografie & tekstschrijven

We zijn een aantal keer langs BIT Hotmelt Technology geweest om foto’s te maken voor op de nieuwe website. Zo zijn er diverse nieuwe product- en headerfoto’s gemaakt. Tevens zijn de teksten waar nodig herschreven en aangevuld met up-to-date en belangrijke informatie. Binnen alle teksten is er rekening gehouden met het optimaliseren van de SEO door onder andere gebruik te maken van de juiste zoekwoorden. Binnenkort is de site ook in het Engels te bekijken.

fotografie producten bit hotmelt technology

Ready voor een nieuw websiteontwerp?

Kom gerust eens langs of bel ons op. Wij realiseren graag uw wensen!

Terug naar overzicht