Webdesign voor Van der Putten Standbouw

Webdesign voor Van der Putten Standbouw uit Nieuwerbrug

Van der Putten Standbouw vroeg aan ons of wij een nieuwe website wilden ontwerpen en bouwen. Een mooie opdracht met een nog mooier eindresultaat. De nieuwe website staat inmiddels live!

Opdrachtgever

Van der Putten Standbouw uit Nieuwerbrug is actief als verhuurbedrijf van standaard en op maat gemaakte standbouw. Door de jaren heen is VDP standbouw zich ook gaan richten op afdek- en sportvloeren.

Van der Putten Standbouw websiteontwerp

Websiteontwerp

Een belangrijk aspect voordat we met het ontwerp begonnen, was de herindeling van de webpagina’s. Op de oude site was namelijk geen duidelijke structuur aanwezig wat voor eventuele verwarring kon zorgen. Nadat de nieuwe menustructuur vaststond, begonnen we met het webdesign.

De nieuwe uitstraling is strak, professioneel en tegelijkertijd speels. Op elke pagina komen de schuine rode vlakken terug. Deze liggen in lijn met het logo van Van der Putten Standbouw wat eenheid binnen de site creëert. Om de bezoeker direct duidelijk te maken wat hij of zij kan verwachten van de desbetreffende pagina, staat onder de paginatitel een korte omschrijving van de content. Nieuwsgierig? Bekijk hier de nieuwe site van Van der Putten Standbouw

Websitefuncties

Naast een professioneel ontwerp moesten er ook diverse functies in de website gebouwd worden. Zo vond de opdrachtgever het belangrijk dat de bezoeker via de nieuwe website makkelijk zelf zijn of haar beursstand kon samenstellen. Op de pagina “Stel samen” wordt hen nu de keuze uit 3 soorten stands voorgelegd waarna zij deze naar eigen wens kunnen samenstellen en direct een offerte kunnen aanvragen. Handig, overzichtelijk en snel!

websiteontwerp Van der Putten Standbouw

SEO & copywriting

Alle bestaande teksten van de oude site van Van der Putten Standbouw zijn herschreven en ook de nieuwe pagina’s zijn voorzien van tekst. Binnen alle teksten is er rekening gehouden met het optimaliseren van de SEO door onder andere gebruik te maken van de juiste zoekwoorden en logische zinsopbouw.

Toe aan een nieuw webdesign?

Is jouw website verouderd en toe aan een nieuw jasje? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of stap eens onze studio in Woerden binnen. We helpen en denken graag met je mee!

Terug naar overzicht