Webshop, socialmedia-advies en communicatiemiddelen | Midas Woerden

Webshop, socialmedia-advies en communicatiemiddelen voor Midas Woerden

Voor Midas Broodjes, Burgers & Catering in Woerden heeft Studio Campo een nieuwe website ontworpen en gebouwd waar men nu ook online kan bestellen. Tevens hebben we verschillende communicatiemiddelen ontworpen en geven we regelmatig socialmedia-advies zodat Midas de juiste boodschap overbrengt en zo meer bereik kan creëren met haar online kanalen.

Nieuwe website/webshop

De opdracht was om een aantrekkelijke en vooral overzichtelijke website/webshop op te zetten. Een aansprekend websiteontwerp opleveren was dan ook essentieel. Maar net zo belangrijk was de navigatie binnen de site. Er moest namelijk op een duidelijke manier een scheiding worden gemaakt tussen het restaurant en de catering van Midas. Wanneer je nu binnenkomt op de nieuwe site van Midas Woerden is de navigatie helder. Of je bezoekt de website om meer informatie te krijgen over het restaurant (openingstijden, menukaart, foto’s, etc), of je wilt online een bestelling doorgeven als bedrijf zijnde.

Websiteontwerp Midas Woerden Studio Campo

Binnen de nieuwe website van Midas Woerden is het vanaf heden mogelijk om eenvoudig online te bestellen. Je kunt kiezen uit verschillende categorieën zoals: menukaart, schalen broodjes, buffetten en overigen. Vervolgens krijg je een handig bestelformulier te zien waar je de bestelling kunt plaatsen. Alles verzamelt zich in de winkelmand waar je tevens kunt aanvinken of je de bestelling wilt ophalen of wilt laten bezorgen.

Een website waar gebruiksgemak voor de bezoeker centraal staat!

 

Ook voor Midas Woerden zelf is de site makkelijk te beheren. De webshop is gebouwd in het CMS-systeem WordPress waarbinnen zij op eenvoudige wijze teksten en afbeeldingen kan aanpassen en producten kan wijzigen of toevoegen.

Webshop midas woerden studio campo

Communicatiemiddelen

Naast het opzetten van de website ontwerpen wij regelmatig nieuwe communicatie-uitingen voor Midas Woerden. Deze geven wij vorm in lijn met de huidige huisstijl die wij even geleden ook voor Midas hebben opgezet. Binnen deze stijl gebruiken we aansprekende beelden die bij Midas passen en krachtige lettertypes. Bij deze communicatie-uitingen kun je denken aan flyers, posters en afbeeldingen voor op de socialmediakanalen van Midas Woerden. Een mooi bruggetje naar het volgende onderwerp!

Flyers en posters woerden studio campo

Socialmedia-advies

Studio Campo gaat regelmatig langs bij Midas om de strategie voor hun socialmediakanalen te bespreken. De juiste boodschap overbrengen aan de doelgroep is namelijk erg belangrijk om hen te blijven boeien. Wat wil Midas uitstralen en wat vinden zij belangrijk om te delen? Komt dit overeen met de behoeften van de doelgroep? Wat kan Midas verbeteren op online gebied om meer bereik te creëren? Met zulke vragen ondersteunen wij hen. Tijdens een meeting nemen we de berichten door die de aankomende weken online gaan en bieden ondersteuning bij het optimaliseren van de teksten.

socialmedia-advies woerden studio campo

Eigen webshop of socialmedia-advies?

Wil jij ook een eigen webshop starten? Laat ons je ondersteunen bij het opzetten van een goedwerkende en aantrekkelijke webwinkel! Of weet je niet goed hoe je jouw socialmediakanalen kunt inzetten om jouw doelgroep te bereiken? Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken of bel naar: 0348-707519.

Terug naar overzicht