Webshops


Wil je een eigen webshop beginnen? Bij ons ben je aan het goede adres! Wij ontwerpen jouw online winkel op maat. Wij zetten de webshop volledig klaar zodat je snel en gemakkelijk producten online in de verkoop kunt zetten. Ook zorgen wij voor de meest doorgaande betalingsmogelijkheden zoals iDeal, PayPal en creditcardbetalingen. Dit alles met de mogelijkheden van een e-mailingssysteem om de verkoop te stimuleren.

Maatwerk

Wil je een unieke webshop waarmee je opvalt? Dan ontwerpen wij deze voor jou van het begin tot het eind. We starten met een ontwerp op basis van jouw wensen en bedrijfsidentiteit. Vervolgens heb je de vrijheid om items te plaatsen zonder dat je vastzit aan een vast stramien. Zodra jij helemaal tevreden bent met het ontwerp coderen wij deze tot een dynamische webshop met alles erop en eraan.

Template

Het is natuurlijk ook mogelijk om een template te gebruiken als basis voor jouw website. Wij leggen je een aantal geschikte mogelijkheden voor waarna jij een weloverwogen keuze maakt. Vervolgens bouwen wij de website om naar de huisstijlkleuren van jouw bedrijf of product en maken wij de webshop klaar voor gebruik.

Betaalsystemen

Onze webshops zijn voorzien van de meest doorgaande betalingsmogelijkheden zoals iDeal, PayPal en creditcardbetalingen.

E-mail nieuwsbrief

Naast het opleveren van de webwinkel verzorgen wij ook jouw e-mailmarketing wanneer daar vraag naar is. Via dit slimme kanaal stimuleren wij de verkoop. Voor het inzetten van e-mailmarketing maken wij gebruik van MailChimp.

Is dit wat je zoekt?
Neem contact op!