Website- en huisstijlontwerp Fabels eten & drinken

Een restaurant met een verhaal.

Opdracht

De nieuwe eigenaar van Fabels eten & drinken vroeg Studio Campo om een compleet nieuwe website- en huisstijlontwerp met een herkenbaar en eigen karakter te ontwerpen. Het verhaal rondom de naam Fabels moest hierin duidelijk naar voren komen. Jean de La Fontaine was een dichter en schrijver uit de 17e eeuw die vooral bekend werd om zijn fabels. Eén van zijn bekendste verhalen ging over een avontuur van een leeuw en een muis. Studio Campo besloot om de huisstijl rondom dit verhaal te bouwen aangezien restaurant Fabels aan het La Fontaineplein in Woerden ligt. 

Voucher ontwerp Woerden

Oplossing

Een nieuwe eigenaar, een nieuwe huisstijl. Studio Campo heeft verschillende huisstijlitems ontworpen waarna er ook een nieuwe website is opgezet aan de hand van de nieuwe huisstijl. Uiteraard allemaal in lijn met de fabel van schrijver La Fontaine over de leeuw en de muis.

Wordpress Website- en huisstijlontwerp Woerden

Huisstijl en logo

Studio Campo heeft het logo van Fabels herontworpen. Tijdens het ontwerpen van het logo zijn er meerdere schetsen en stijlrichtingen besproken waarin het verhaal goed terugkomt. Uiteindelijk is er een logo ontworpen waar niet alleen een krachtige leeuw naar voren komt, maar waar ook een muis in verstopt zit.

Logo ontwerp Woerden

Om de ambachtelijk sfeer van Fabels te verwerken in de huisstijl hebben wij ervoor gekozen om gebruik te maken van een donkere en strakke vormgeving. Dit hebben wij gecombineerd met geschetste illustraties. Deze geschetste illustraties passen namelijk bij de ambachtelijke sfeer binnen Fabels.

Naast het logo en de huisstijl hebben wij voor Fabels eten & drinken ook het ontwerp van de menukaart, posters, visitekaartjes, voucher, waardebon, tafelkaart en Facebookadvertenties verzorgd. Wij hebben daarnaast twee canvassen ontworpen waarop twee fabels van dichter La Fontaine beeldend zijn vormgegeven. Deze hangen nu op een mooie plek in het restaurant.

Canvas ontwerp Woerden

Website

Nadat de huisstijl afgerond was, hebben wij ook de website van Fabels eten & drinken ontworpen. Met het strakke en overzichtelijke design oogt de website professioneel en weet je als gast direct wat je kunt verwachten van het restaurant. Wij hebben uiteraard gezorgd voor een goed werkend responsive design zodat de website op alle devices duidelijk zichtbaar is. Breng hier een bezoek aan de site van Fabels eten & drinken. 

Wordpress Website Woerden

Terug naar overzicht