Websiteontwerp


Jouw (potentiële) klanten zoeken tegenwoordig online. Een aantrekkelijke en overzichtelijke website van je bedrijf is dan ook onmisbaar. Het is jouw online etalage waar je jouw diensten of producten presenteert. Daarnaast moet de website van je bedrijf goed te vinden zijn in zoekmachines zoals Google. Of heb jij al een website maar voldoet deze niet meer aan de huidige normen en eisen? Of genereert deze niet het aantal bezoekers en verkopen die je had verwacht of gehoopt? Wij helpen je in beide gevallen met het ontwerpen en technisch uitwerken van je nieuwe website.

Naast het ontwerpen van een spetterend webdesign stellen wij ook een menustructuur voor om een gebruiksvriendelijke website te realiseren. Hierdoor neemt de kans dat de bezoeker actie onderneemt aanzienlijk toe.

Responsive design

Wil je dat jouw website goed zichtbaar is op alle devices? Wij maken een responsive websiteontwerp zodat deze altijd en goed te bekijken is op zowel dekstop, tablet als op een mobiel.

Word gevonden op Google

Uiteraard optimaliseren wij de vindbaarheid van jouw website in Google. Naast de webpagina’s kijken we ook naar de vindbaarheid van de afbeeldingen en video’s. Lees hier meer over SEO.

CMS / WordPress

Wij maken websites ook met het CMS (Content Management System) van WordPress. Dit geeft jou de mogelijkheid om je eigen website up-to-date te houden en gemakkelijk teksten en beelden aan te passen. Lees hier meer over WordPress.

Social Media

Ook voor het ontwerp van jouw Facebook- of Twitteraccount kun je bij ons terecht. Wij ontwerpen een thema in de huisstijl zodat jouw social media aansluiten bij de uitstraling van uw website. Heb je nog geen account? Geen probleem, wij maken deze voor je aan.

Is dit wat je zoekt?
Neem contact op!