Wie zijn wij

We zijn creatief en veelzijdig, gevestigd in het bruisende Woerden. Van creatieve rebrands tot bedrijfsidentiteiten en van bijzondere reclamecampagnes tot merkbelevingen. Studio Campo is creatieve communicatie! Met een groep leuke mensen die op professionele wijze met hun vak bezig zijn, creëren we merkbeleving en uitstraling die respons opleveren. Wij nemen jouw merk serieus en zijn er om jouw merkidentiteit te versterken!

Bas Kleinveld
Creatief directeur
Bas Kleinveld
Creatief directeur

Als ondernemer verdiep ik mij in onze opdrachtgevers en zoek ik naar manieren om hun marketingbudget op de meest effectieve wijze in te zetten. Hoe kunnen wij ondernemers, bedrijven en merken helpen aan meer naamsbekendheid, omzet en uiteindelijk een gezonde groei.

Sparren met collega-ondernemers en hen helpen bij het uitbouwen van hun bedrijf is waar mijn passie ligt. Doordat ik mij in hun schoenen kan plaatsen, weet ik waar zij tegenaan lopen en wat hun behoeften zijn.

Daarnaast ben ik een typofiel en muggenzifter wat interlinie, fontgrootte en aan- en afspatiëren betreft. Alles wat scheef staat of niet juist gepositioneerd is, komt er bij mij niet door.

Met mijn vrouw, zoon en dochter woon ik in Woerden. Waar ik ook bestuurslid ben bij de Ondernemerskring Woerden (OKW). Om zo bij te dragen aan een gezond ondernemersklimaat in de gemeente Woerden.

Je kunt bij mij terecht voor: strategie | branding | marketing

terug
Rick van Leeuwen
Webdeveloper
Rick van Leeuwen
Webdeveloper

Ik ben bij Studio Campo begonnen als grafisch vormgever en ben langzaam omgeschoold tot webdeveloper. Zo houd ik mij vooral bezig met het programmeren van websites en webshops in het CMS-systeem WordPress. Door mijn verleden als vormgever schakel ik makkelijk met onze vormgevers en UX designers.

Iedere website is anders en vaak loop ik tegen nieuwe problemen aan. Dan is het altijd weer de kunst om een passende oplossing te vinden. Nieuwe technieken combineren met creativiteit is mijn passie en zorgt ervoor dat ik graag op mijn werk ben!

In mijn vrije tijd sport ik graag. Dit doe ik in de vorm van waterpolo, fitness en hardlopen. Naast sporten vind ik het leuk om samen met vrienden nieuwe speciaalbieren te ontdekken én te proeven natuurlijk 😉

Je kunt bij mij terecht voor: wordpress websites | webshops | e-mailmarketing

terug
Bas van der Werf
Grafisch vormgever / Illustrator / Animator
Bas van der Werf
Grafisch vormgever / Illustrator / Animator

Als vormgever leef ik op wanneer ik een nieuwe identiteit uitwerk waar zowel de opdrachtgever als hun doelgroep zich in kan vinden. Daarnaast houd ik mij graag bezig met het concept achter een uiting om een idee te vertalen naar iets tastbaars of iets dat de doelgroep bereikt.

Verder vind ik het interessant om de ontwikkelingen achter design te volgen en nieuwe dingen te leren binnen mijn vakgebied. Zo heb ik animatie en videobewerking opgepakt om te leren hoe ik een ontwerp nog meer tot leven kan wekken.

Thuis in Utrecht vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn of nieuwe dingen in de stad te ontdekken.

Je kunt bij mij terecht voor: grafische vormgeving | branding | animatie

terug
Sara Bremer
Social media / Content manager
Sara Bremer
Social media / Content manager

Meer online bereik creëren voor jouw onderneming en helpen bij het behalen van jouw bedrijfsdoelen. Dat is waar ik mijn kennis en ervaring met veel enthousiasme voor inzet. Denk aan het beheren van socialmediapagina’s (Facebook, Instagram, LinkedIn) en het creëren van blogstukken die jouw verhaal vertellen. Hierbij neem ik altijd de doelgroep nauwkeurig onder de loep.

Samen met mijn vriend woon ik in de “mauie stad achtâh de dùine.” Ik kom zelf uit Woerden en vind het super om mij in te mogen zetten voor bedrijven uit Woerden en omgeving.

Je kunt bij mij terecht voor: socialmediabeheer | contentcreatie | copywriting

terug
Ashley de Bruin
Grafisch vormgever
Ashley de Bruin
Grafisch vormgever

Het allerleukste vind ik ‘van niets, iets maken’. Met een volledig blanco pagina beginnen met creatieve concepten als eindresultaat. Mijn hart ligt voornamelijk bij het ontwerpen van huisstijlen en alles wat gedrukt kan worden. Concepten die passen bij de klant en die haar doelgroepen aanspreken!

Daarnaast word ik blij van het begin tot het eind begeleiden van onze opdrachtgevers. Een traject dat soepel verloopt met een blije opdrachtgever als uitkomst geeft mij energie.

Samen met mijn vriend (en onze kat Pim) woon ik in Lopik. Ik vind het heerlijk om in de tuin te werken en te genieten van familie en vrienden. Daarnaast rijd ik ook graag in mijn cabriootje naar Studio Campo.

Je kunt bij mij terecht voor: huisstijlen | conceptontwikkeling | creatief ontwerp

terug
Marek Hanzel
Webdeveloper
Marek Hanzel
Webdeveloper

Al jaren heb ik een grote passie voor webdevelopment. Inmiddels werk ik ruim 10 jaar met WordPress en WooCommerce en ben ik bekend met alle ins en outs. Binnen mijn werk leg ik voornamelijk de focus op responsive webdesign, usability, performance, accessibility en security. Wanneer de website werkt naar wens en de klant is blij, dan ben ik dat ook!

<head>

  • <!­­ #gezin ­­>
  • <!­­ #koffieYerbaMatte­­>
  • <!­­ #wordpressWoocommerceLightspeed >
  • <!­­ #bostonCeltics ­­>

</head>

<body>

  • <!­­ #zelfgemaaktePizza ­­>
  • <!­­ #lachenVriendenCabaretStandUp ­­>
  • <!­­ #bankVoetbalBasketbalNetflix ­­>

</body>

<footer>

  • <!­­ #bergen ­­>
  • <!­­ #zaalvoetbal ­­>
  • <!­­ #syberischeHusky ­­>

</footer>

Je kunt bij mij terecht voor: webdesign | webshops | wordpress websites

terug
Ilse Mulder
Grafisch vormgever / UX designer
Ilse Mulder
Grafisch vormgever / UX designer

Van website tot huisstijl, ik zet mijn brede kennis en ervaring graag in om een aansprekend ontwerp te maken. Daarbij let ik erop dat het concept en de branding zo goed mogelijk aansluiten op het merk en de doelgroep.

De nadruk ligt bij mijn ontwerpen altijd op de gebruiksvriendelijkheid. Als de gebruiker het product efficiënt en effectief kan gebruiken, heeft zowel de gebruiker als de aanbieder daar profijt van. Ik krijg energie van het maken van mooie dingen.

Samen met mijn vriend en twee kinderen woon ik in Kamerik. Thuis ben ik het liefst samen met de kinderen creatief bezig, aan het koken of aan de slag in de tuin.

Je kunt bij mij terecht voor: ontwerp | branding | gebruiksvriendelijkheid

terug
Bram van Veggel
Webdeveloper
Bram van Veggel
Webdeveloper

Als broekie begon ik aan het Grafisch Lyceum Utrecht de opleiding Multi Media Vormgeven. Inmiddels loop ik nu al meer dan 20 jaar mee in de grafische industrie van offset output medewerker tot dtp-er. De laatste 5 jaar ben ik actief als webdeveloper.

Geen website is hetzelfde. Dit geeft mij dan ook de drive om steeds te blijven leren en ontwikkelen om zo het beste eindresultaat neer te zetten voor onze opdrachtgevers.

In mijn vrije tijd:
– Gezin (Daphne, Eva en Koen)
– Honkbal (UVV en Boston Redsox)
– Films (detectives en thrillers)

Je kunt bij mij terecht voor: Webdesign | WordPress websites

terug
Dimitri Argyroudis
Stagiair Video & Animatie
Dimitri Argyroudis
Stagiair Video & Animatie

Vanaf september 2019 tot januari 2020 loop ik stage bij Studio Campo. Op dit moment studeer ik Communication & Multimedia Design op Avans University in ’s-Hertogenbosch. Binnen deze opleiding leer ik veel verschillende dingen op het gebied van media design. Toch trekken video en animatie mij het meest!

Van jongs af aan maakte ik al video’s. Na het behalen van mijn havodiploma wist ik zeker dat ik de creatieve sector in wilde duiken en dat bracht mij naar CMD. Tijdens mijn stage bij Studio Campo wil ik heel graag ervaring opdoen en vooral nieuwe dingen leren.

Ik woon thuis met mijn ouders in Vleuten, het mooiste dorp in Nederland! In mijn vrije tijd kijk ik graag basketbal, doe ik aan muziekproductie en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn.

Je kunt bij mij terecht voor: animatie | video

terug

Welke smiley kies jij?

Bekijk onze vacatures

Benieuwd wat Team Campo voor jou kan betekenen?