Blog

Groot nieuws! Binnenkort hebben wij nog meer ruimte voor creativiteit

Vrijdag 30 november ontvangen wij de sleutel van ons nieuwe onderkomen aan de Pelmolenlaan 13 in Woerden. Na een jaar op Bas zijn zolderkamer en vervolgens 8 leuke jaren in onze studio op de Havenstraat 24 in het centum van Woerden, is het tijd voor een volgende stap voor meer creativiteit. Na vele jaren met mooie opdrachten en leuke klanten, barsten wij inmiddels uit onze voegen!

Onze studio aan de Havenstraat is voor 7 harde werkers niet meer helemaal je-van-het. Het wordt te krap, onze klanten worden groter en de projecten uitdagender. Daar kan een passende studio natuurlijk niet bij ontbreken.

In het nieuwe pand zijn er meer werkplekken en diverse ruimtes vol creativiteit waar fijner en geconcentreerder gewerkt kan worden aan resultaat voor onze opdrachtgevers. Met een vergader-, brainstorm- en projectruimte is er nog meer ruimte voor creativiteit en inspiratie. Een ander bijkomend voordeel: er kan makkelijk voor de deur geparkeerd worden. Dat is in het centrum wel wat lastiger…

Wij gaan eerst nog even klussen in ons nieuwe onderkomen en hopen begin 2019 te verhuizen naar de nieuwe studio. Tegen de tijd dat de verbouwing achter de rug is, is iedereen meer dan welkom om een keertje te komen kijken. Onze koffie, die blijft gewoon goed!

Denk je dat wij je kunnen helpen?

Kom vrijblijvend langs, vertel ons wat voor project jij in gedachten hebt. En wij leggen uit wat we voor jou kunnen betekenen.