CONTENT

SOCIAL MEDIA

Wil jij met jouw content een groter bereik creëren en meer volgers trekken naar jouw socialmediapagina’s? Dit vereist een juiste en gerichte aanpak. Waar begeeft jouw doelgroep zich online? Wij helpen je door dit in kaart te brengen met als doel jouw content en socialmediapagina een boost te geven!

SOCIAL MEDIA PAGINA OPZETTEN

“Moet ik juist op Instagram of Twitter?” Allereerst, je moet helemaal niets. Een argument als: “Wij moeten ook op Instagram omdat iedereen dit doet” is niet verstandig. Samen met jou kijken we naar welk online platform het best op jouw onderneming aansluit. Waar zit jouw doelgroep en met welk doel ga je dit platform inzetten? Na het maken van deze beslissing gaan wij aan de slag met het opzetten van een aantrekkelijk profiel dat aansluit bij jouw huisstijl.

social media studio campo woerden

SOCIALMEDIAPAGINA OPZETTEN​

“Moet ik juist op Instagram of Twitter?” Allereerst, je moet helemaal niets. Een argument als: “Wij moeten ook op Instagram omdat iedereen dit doet” is niet verstandig. Samen met jou kijken we naar welk online platform het best op jouw onderneming aansluit. Waar zit jouw doelgroep en met welk doel ga je dit social platform inzetten? Na het maken van deze beslissing gaan wij aan de slag met het opzetten van een aantrekkelijk profiel dat aansluit bij jouw huisstijl.

social media studio campo woerden
socialmediabeheer studio campo woerden

SOCIAL MEDIA BEHEER

Aanwezig zijn op social media biedt enorm veel kansen. Heb jij één of meerdere kanalen gestart? Dan weet je dat hier behoorlijk veel tijd in gaat zitten, wil je het tenminste goed doen. Wij nemen dit graag uit handen door het creëren van jouw content. Denk hierbij aan het schrijven van aansprekende blogposts en socialmediaberichten. Dit bespaart jou tijd en toch blijf je onder de aandacht bij jouw volgers.

SOCIAL ADVERTISING

“Waar is mijn bereik gebleven?” Bedrijven als Facebook en Twitter moeten ook geld verdienen en hebben het organisch bereik flink teruggeschroefd. Wil je jouw volgers en niet-volgers daadwerkelijk bereiken? Dan is online adverteren de oplossing. Social advertising kan vele malen voordeliger en efficiënter zijn dan het gebruik van traditionele middelen. Plus, er zijn meer voordelen.

Via adverteren op social media is het mogelijk een hele specifieke doelgroep te bereiken. Denk aan leeftijd, woonplaats, beroep en hobby’s. Tevens zijn alle resultaten makkelijk meetbaar wat bruikbaar is voor toekomstige advertenties. 

strategie campagne studio campo

interesse in socialmediabeheer?

Wij geven jouw socialmediapagina’s graag een boost. Wij gaan voor meer volgers, likes én bereik!