CONTENT

In de juiste vorm en op de juiste plaats

CONTENT

Heb je hulp nodig bij het onder de aandacht brengen van jouw verhaal? Wij verzorgen onder andere copywriting, tekstredactie, socialmediabeheer en ondersteunen jou bij het creëren van blogstukken of nieuwsberichten. Content in de juiste vorm, op de juiste plaats en die aansluit bij jouw identiteit. Ga voor meer likes, clicks en bereik.

SOCIAL MEDIA

Wil jij een groter bereik creëren en meer volgers trekken naar jouw socialmediapagina’s? Dit vereist een juiste en gerichte aanpak. Waar begeeft jouw doelgroep zich online? Wij helpen je door dit in kaart te brengen met als doel jouw content en socialmediapagina een boost te geven!

CONTENTCREATIE

Door het creëren van sterke content werk je aan jouw branding en naamsbekendheid. Denk bijvoorbeeld aan een opvallend Facebookbericht met animatie, een informerend blogstuk op LinkedIn of behind-the-scenes videos op je Instastory. Het doel hiervan is jouw doelgroep te laten zien dat je expert bent in je eigen markt.

COPYWRITING

Je hebt veel energie, tijd en aandacht gestoken in je nieuwe website. Nu is het alleen nog een kwestie van goede websiteteksten schrijven. Maar waar begin je? We krijgen het veel te horen: “Ik vind het heel lastig om over mijn eigen bedrijf te schrijven. Waar moet ik beginnen?”. Wij nemen dit graag voor jou uit handen.

ANIMATIE

Een animatie laten maken? Bij ons zit je goed. Wat ons betreft is het inzetten van video of animatie een enorme kans voor ondernemingen. De populariteit van tv verschuift zich namelijk naar online video. Ook op social media wordt bewegend beeld over het algemeen veel beter bekeken. Kortom: kom in beweging!

Interim ondersteuning

Tijdelijk, flexibel en snel hulp nodig? Kies dan voor interim ondersteuning. Je kunt jouw taken met een gerust hart aan ons overdragen. Dat kan bij jou op kantoor maar ook op afstand.

Klaar om er echt werk van te maken?

Kom vrijblijvend langs, vertel ons wat voor project jij in gedachten hebt. Wij vertellen je graag hoe wij daar een aanvulling in kunnen zijn!