GRAFISCH ONTWERP

Van blanco vel naar creatief ontwerp

grafisch ontwerp

Meer opvallen en een grotere naamsbekendheid? Van logo’s tot websites, van illustraties tot advertenties, van magazines tot webshops en van flyers tot brochures. Vraag het ons en wij ontwerpen het. Effectieve reclame- en marketinguitingen die aanspreken en werken. Een grafisch ontwerp, uiteraard helemaal in lijn met jouw huisstijl!

CONCEPTONTWIKKELING

Wij helpen bij het ontwikkelen van scherpe concepten waarmee jouw organisatie precies de juiste doelgroep aanspreekt. Maar wat is je boodschap? Wat is het doel? Wij kijken naar wat jij wilt. Wil je jouw naamsbekendheid opbouwen of vergroten of reclame maken? Wij denken met je mee!

LOGO- EN HUISSTIJLONTWERP

Wil je opvallen tussen je concurrenten? Een krachtig logo en ijzersterke huisstijl zijn hierbij een pré. Wij zijn er om voor jou een compleet nieuw logo en nieuwe huisstijl te ontwerpen of om jouw huidige logo en huisstijl in een fris nieuw jasje te steken.

GRAFISCHE VORMGEVING

Online en offline, altijd het mooiste ontwerp! Onze ideeën en jouw wensen vormen binnen ieder traject de basis. Wij ontwerpen onder andere (personeels)advertenties, billboards, flyers, spandoeken, posters of maken complete brochures op. Studio Campo zorgt ervoor dat jouw reclamemateriaal altijd nét even creatiever is.

ILLUSTRATIE

Extra aandacht en herkenbaarheid creëren rondom jouw merk? Ga voor een unieke illustratie. Hiermee kun je jouw verhaal vertellen. Van mascotte tot begeleidende visual en van infographic tot muurtekening. Deze illustraties dragen bij aan het bevorderen van jouw bedrijfsuitstraling.

DESKTOP PUBLISHING (DTP)

Heeft jouw bedrijf al een basisstramien qua look en feel en moet er een nieuw communicatiemiddel opgemaakt worden? Dan kunnen wij deze dtp-werkzaamheden voor jullie realiseren. Op basis van de bestaande vormgeving van jullie huisstijl verzorgen wij de opmaak van jouw brochure, catalogus, tijdschrift, boek of jaarverslag.

INFOGRAPHICS

Wil jij kennis, data of informatie op een visueel aantrekkelijke, opvallende en vooral duidelijke manier presenteren? Denk dan eens aan een infographic. Studio Campo helpt bij het bepalen van de inhoud én maakt de visuele doorvertaling naar een pakkende en heldere infographic.

Klaar om er echt werk van te maken?

Kom vrijblijvend langs, vertel ons wat voor project of grafisch ontwerp jij in gedachten hebt. Wij vertellen je graag hoe wij daar een aanvulling in kunnen zijn!