STRATEGIE

een doordachte marketingstrategie

Strategie

Het uitzetten van een reclame- of marketingcampagne verdient een duidelijk plan van aanpak en een goede strategie. Wij zijn er om samen met jou een doordachte marketingstrategie neer te zetten. Wij gaan op zoek naar de beste manier om de doelstellingen van jouw bedrijf over te brengen naar de buitenwereld.

BRANDING?

Jouw merk als totaalbeleving. Dat is branding. Van merknaam tot werknemersmentaliteit, van presentaties tot merknaam en van diensten tot merkpositionering. Samen met jou zorgen we dat waar jouw merk voor staat, hetgeen jij aanbiedt, wordt herkend en wordt ervaren in alles wat jij doet en uitstraalt. Concreet bestaat het realiseren hiervan uit strategie, concept en brand design.

DOELGROEPANALYSE

Weet jij wie jouw doelgroep is, waar deze zich bevindt en hoe je jouw doelgroep bereikt? Zonder deze informatie is het onmogelijk om een effectief marketingplan op te zetten. Aan de hand van een doelgroepanalyse brengen wij jouw doelgroep graag voor je in kaart.

MARKETINGADVIES

Ben jij op zoek naar een frisse en kritische blik naar jouw marketing? Wil je jouw zichtbaarheid, vindbaarheid en naamsbekendheid vergroten? Samen brengen we scherp in kaart welke media en tools passen bij jouw doelstellingen, doelgroep, aanbod en bedrijf. Off- en online marketing, owned, paid of earned media. Wij kijken hoe je de inzet van je middelen optimaliseert en hoe je de resultaten meet en verbetert.

RECLAMECAMPAGNE

Wil jij jouw naamsbekendheid en herkenbaarheid vergroten? Ben jij nog op zoek naar de juiste middelen en/of uitstraling? Wij zetten ons maar al te graag in om jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Bij ons is alles mogelijk!

DATA-ANALYSE

Hoe gedragen de bezoekers van jouw website zich? Op welke online advertenties wordt het meest geklikt? Studio Campo helpt je de juiste cijfers te verzamelen en inzichtelijk te krijgen wat er beter kan. We trekken conclusies en geven advies zodat jij gerichter en effectiever te werk kunt gaan. Een kleine aanpassing kan er al voor zorgen dat jouw website, e-mailing of campagne nog beter aansluit op de doelgroep.

Klaar om er echt werk van te maken?

Kom vrijblijvend langs, vertel ons wat voor project jij in gedachten hebt. Wij vertellen je graag hoe wij daar een aanvulling in kunnen zijn!