interim ondersteuning

Tijdelijk, flexibel en snel hulp nodig?

Extra helpende handjes, voor zo lang of zo kort als jij wil. Je kunt jouw taken met een gerust hart aan ons overdragen. Dat kan bij jou op kantoor maar ook op afstand.

wanneer komt dit van pas?

Bijvoorbeeld als jouw content specialist langdurig afwezig is of jouw online marketeer met zwangerschapsverlof gaat. Of als je simpelweg wel wat extra hulp kunt gebruiken op het gebied van grafisch vormgeving of webdesign, maar geen vaste kracht wilt aannemen.

website ontwerp
interim ondersteuning

Een interim specialist inhuren

Je kunt onze ondersteuning voor een halve of hele dag per week inschakelen. De specialisten die je inhuurt zijn bij ons in dienst, maar kunnen (tijdelijk) bij jou op kantoor werken. Zo kunnen we de korte lijntjes behouden en onze kennis gemakkelijk delen. Bevalt de samenwerking? Dan is het uiteraard mogelijk om de hulp van onze specialist langer in te zetten!

GEEN LANGE CONTRACTEN

Een vaste kracht aannemen kan een grote stap zijn. Interim ondersteuning is jouw redder in nood! Op deze manier zit je niet vast aan lange contracten en de bijbehorende werkgeversplichten en -lasten. Jij bepaalt wanneer en voor hoelang je ons nodig hebt. En uiteraard betaal je alleen voor de gemaakte uren.

Interim ondersteuning

EEN EXPERT INZETEN?

Of je nu een online marketeer of content creator zoekt. Een webdeveloper of een grafisch vormgever. Jouw doelen komen bij ons op de eerste plaats. Wij nemen jouw merk serieus en zijn er om jouw merkidentiteit te versterken!