EXPERT REVIEW

expert review

Weet jouw doelgroep jouw website te vinden, maar blijven de cijfers achter? Dan is het tijd om Studio Campo in te schakelen! Met een Expert Review ontdek jij hoe jouw website scoort op het gebied van UX-design. Wij hebben veel ervaring op het gebied van webdesign, online marketing en optimalisaties. Deze kennis zorgt ervoor dat we jouw knelpunten kunnen opsporen en herkennen. Mogen wij binnenkort met jouw website aan de slag?

Wat is een expert review?

Een Expert Review is een analyse waarbij er per pagina gekeken wordt naar de knelpunten binnen de website. Dit kan voor zowel bestaande als nieuwe websites erg waardevol zijn. Door jouw website te analyseren, kunnen wij een beeld vormen van de gebruiksvriendelijkheid van jouw website. In de rapportage brengen we niet alleen de knelpunten in kaarten, maar bevinden zich ook de aanbevelingen en vertellen we hoe je deze toe kunt passen.

Web Expert Review

WAT IS EEN EXPERT REVIEW?​

Een Expert Review is een analyse waarbij er per pagina gekeken wordt naar de knelpunten binnen de website. Dit kan voor zowel bestaande als nieuwe websites erg waardevol zijn. Door jouw website te analyseren, kunnen wij een beeld vormen van de gebruiksvriendelijkheid van jouw website. In de rapportage brengen we niet alleen de knelpunten in kaarten, maar bevinden zich ook de aanbevelingen en vertellen we je hoe je deze toe kunt passen.

Web Expert Review
Voordelen Expert Review

Voordelen van een Expert Review:

  • Frisse, onafhankelijke, professionele kijk op je website
  • Knelpunten achterhalen
  • Kansen ontdekken
  • Klant wordt centraal gesteld
  • Je ontvangt een overzichtelijke rapportage, waar je direct mee aan de slag kunt

Een Expert Review is opgebouwd uit vier stappen:

  1. Contact: allereerst nemen we contact met je op om af te stemmen vanuit welke gebruikersgroep de website wordt bekeken. Ook bespreken we het doel van jouw website. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het aanvragen van een offerte, het brengen van mensen naar de fysieke winkel of het verkopen van producten. Zijn er bepaalde aandachtspunten waar wij rekening mee moeten houden? Dan kan dit uiteraard ook besproken worden.
  2. Scan: we scannen de gehele website. We checken onder andere de structuur van de website en welke eerste indruk de website geeft. Daarnaast beoordelen we het visual design. Denk hierbij aan foto’s, kleurgebruik en leesbaarheid van de teksten. We controleren de snelheid, het gebruik van buttons en onderzoeken of de website goed toegankelijk is op verschillende devices. Ook doorlopen we het betaalproces en testen we of formulieren duidelijk en gemakkelijk in te vullen zijn.
  3. Beoordeling: op basis van kennis en ervaring, best practices en heuristieken beoordelen we de website. We noteren de knelpunten en doen aanbevelingen.
  4. Evaluatie: is de Expert Review compleet? Dan delen wij de uitgebreide rapportage met je. Tijdens een telefonische afspraak lopen we deze gezamenlijk door. Je kunt nu zelf, of met onze hulp, gericht aan de slag met het verbeteren van je website.

Benieuwd waar jouw kansen en knelpunten liggen?

Neem gerust contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.