WEBDESIGN

Websites, webshops &
e-mailings op maat

WEBDESIGN

Wil je meer bezoekers of contactmomenten uit jouw website halen? Wij ontwikkelen websites, webshops en e-mailings. Op maat gemaakt voor een unieke merkbeleving en waar de bezoeker altijd centraal staat. Goed vindbaar, hoge gebruiksvriendelijkheid en natuurlijk responsive op alle soorten devices. 

WEBSITEONTWERP

Vaak is een bezoek aan een website de eerste kennismaking met het bedrijf. Kortom: een cruciale factor voor een succesvolle onderneming. Wil jij een website laten ontwerpen? Wij weten als geen ander wat een website nodig heeft om (potentiële) klanten optimaal te overtuigen.

WORDPRESS WEBSITES

Wij bouwen onze websites in het CMS van WordPress. WordPress is een wereldwijd veel gebruikt open source webdesign product. Dit geeft jou de mogelijkheid om zelf je website up-to-date te houden en teksten en beelden aan te passen.

WEBSHOPS

Jouw online etalage, oftewel webshop, is even belangrijk als een etalage in een fysieke winkel. Wij realiseren een ontwerp dat vertrouwen uitstraalt, een betalingsproces dat vlekkeloos verloopt, producten die goed gevonden worden met daarbij (wanneer gewenst) een juiste productomschrijving.

EXPERT REVIEW

Weet jouw doelgroep jouw website te vinden, maar blijven de cijfers achter? Dan is het tijd om Studio Campo in te schakelen! Met een Expert Review ontdek jij hoe jouw website scoort op het gebied van UX-design.

Klaar om er echt werk van te maken?

Kom vrijblijvend langs, vertel ons wat voor project jij in gedachten hebt. Wij vertellen je graag hoe wij daar een aanvulling in kunnen zijn!