GRAFISCH ONTWERP

CONCEPTONTWIKKELING

Wij helpen bij het ontwikkelen van scherpe concepten waarmee jouw organisatie precies de juiste doelgroep aanspreekt. Maar wat is je boodschap? Wat is het doel? Wij kijken naar wat jij wilt. Wil je jouw naamsbekendheid opbouwen of vergroten of reclame maken? Wij denken met je mee en verzorgen de conceptontwikkeling van jouw campagne!

BRAINSTORMEN

Aan het begin van elke nieuwe conceptontwikkeling starten wij met een creatieve brainstormsessie. Je bent uiteraard van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn en jouw visie met ons te delen. Tijdens deze sessie bepalen we de communicatiedoelgroep, welke uitingen we gaan inzetten en welke uitstraling deze krijgen.

brainstorm

BRAINSTORMEN

Aan het begin van elk nieuw concept starten wij met een creatieve brainstormsessie. Je bent uiteraard van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn en jouw visie met ons te delen. Tijdens deze sessie bepalen we de communicatiedoelgroep, welke uitingen we gaan inzetten en welke uitstraling deze krijgen.

Studio Campo ontwerpfase
Studio Campo ontwerpfase

ONTWERPFASE

In deze fase laten wij onze creativiteit de vrije loop. We beginnen nu echt met het ontwerpen van diverse promotionele communicatie-uitingen. We schetsen, verschuiven, passen aan en schrappen. We houden ons doel voor ogen en doen er alles aan om voor jou een passend en creatief concept te realiseren.

PRESENTATIE

Zodra het door ons vormgegeven creatieve concept klaar is, presenteren wij jou ons ontwerpvoorstel. Aan de hand van visuele ondersteuning krijg je een duidelijk beeld hoe wij het concept voor ogen hebben. Tijdens deze presentatie is er genoeg ruimte voor eventuele vragen.

website presentatie

Creatief concept nodig?

Kom vrijblijvend langs, vertel ons wat voor project jij in gedachten hebt. Wij vertellen je graag hoe wij daar een aanvulling in kunnen zijn!