WEBLOG

BLOGS

Google Adwords blog

Hoe werken wij met Google Ads?

Google Ads is het advertentieplatform van Google, waarmee middels betaalde advertenties jouw aanbod aan mensen die daar op dat moment naar zoeken wordt getoond. Met Google Ads kom jij hoog in de zoekresultaten en is de kans groot dat jouw website wordt aangeklikt door de zoeker. Ben jij benieuwd hoe een Google Ads campagne nou precies in zijn werk gaat? Wij leggen het je stap voor stap uit.

lees verder »
beïnvloedingsprincipes van Cialdini

Websitebezoekers beïnvloeden? Gebruik de 7 principes van Cialdini!

Robert Cialdini is een bekende expert op het gebied van beïnvloeding en overtuigen. In zijn beroemde boek ‘Influence’ omschrijft hij 6 overtuigingsprincipes die de basis vormen van vele marketing- en reclamecampagnes. Later heeft Cialdini met zijn boek ‘Pre-suasion‘ hier een 7e principe aan toegevoegd. Ben je benieuwd naar de verschillende principes? Lees dan snel verder!

lees verder »
Studio Campo vacature e-mail marketing woerden

10 Do’s & Don’ts op social media

Over de jaren heen is de zoekmachine van Google erg verbeterd. Het algoritme waarmee Google websites beoordeelt en rankt wordt regelmatig geüpdatet. Ook dit jaar (mei 2021) staat er een update op de planning, waarin Page Experience een grote rol gaat spelen. Wat is dit en wat betekent dit voor jouw website? We leggen het je graag uit.

lees verder »
Instagram voor bedrijven

Instagram voor bedrijven: 4 tips voor meer succes!

In welke branche je ook werkt, Instagram kan je ontzettend veel opleveren. Zo kun je met Instagram brand awareness verhogen, jouw bedrijfscultuur demonstreren, positieve merkbelevingen creëren, producten verkopen en klantinteractie stimuleren. In deze blog delen wij 4 tips om meer succes met jouw Instagram-profiel te behalen.

lees verder »
Google Page Experience

Dit moet je weten over Google Page Experience

Over de jaren heen is de zoekmachine van Google erg verbeterd. Het algoritme waarmee Google websites beoordeelt en rankt wordt regelmatig geüpdatet. Ook dit jaar (mei 2021) staat er een update op de planning, waarin Google Page Experience een grote rol gaat spelen. Wat is dit en wat betekent dit voor jouw website? We leggen het je graag uit.

lees verder »
WordPress

How to: WordPress voor beginners

Ben je een zelfstandig ondernemer of professional? Dan ben je niet compleet zonder het hebben van een eigen website. Geen idee hoe je dit aanpakt? Maak kennis met WordPress, ’s werelds populairste Content Management Systeem!

lees verder »
video content video opname

5 redenen waarom ook jij moet geloven aan videocontent

De kracht van videocontent. We kunnen er niet meer omheen. Mensen kijken liever een video dan dat zij tekst lezen. In dit blogstuk vertellen we jou waarom videocontent ook uiterst geschikt is voor jouw bedrijf en welke vormen er zijn! En ben je benieuwd naar onze bedrijfsvideo? Die check je ook hier!

lees verder »
data google analytics inzetten studio campo woerden

Google Analytics inzetten? Dit is de basis!

Het is belangrijk om jezelf een aantal vragen te stellen voordat je start met het uitvogelen van Google Analytics. Wat wil je ermee bereiken? Welke doelen heb je gesteld met bepaalde marketingacties? Welke data wil je halen uit Google Analytisch? Op deze manier kun je gerichter op zoek gaan naar de juiste gegevens.

lees verder »
blog marketing branding concept strategie

Marketing versus branding

Marketing versus branding Belangrijke verschillen Marketing en branding. Twee termen die voor verwarring kunnen zorgen bij bedrijven. ”Dat is toch hetzelfde?” Nee. Veel bedrijven, groot

lees verder »
Graffiti Woerden Studio Campo

Onze graffitikunstenaar

Onze graffitikunstenaar Rick van Leeuwen Een van onze opdrachtgevers, waarvan wij de naam pas na het weekend kunnen prijsgeven, heeft Rick een bijzondere opdracht gegeven.

lees verder »