BLOG

BLOGS

WordPress

How to: WordPress voor beginners

Ben je een zelfstandig ondernemer of professional? Dan ben je niet compleet zonder het hebben van een eigen website. Geen idee hoe je dit aanpakt? Maak kennis met WordPress, ’s werelds populairste Content Management Systeem!

lees verder »
video content video opname

5 redenen waarom ook jij moet geloven aan videocontent

De kracht van videocontent. We kunnen er niet meer omheen. Mensen kijken liever een video dan dat zij tekst lezen. In dit blogstuk vertellen we jou waarom videocontent ook uiterst geschikt is voor jouw bedrijf en welke vormen er zijn! En ben je benieuwd naar onze bedrijfsvideo? Die check je ook hier!

lees verder »
data google analytics inzetten studio campo woerden

Google Analytics inzetten? Dit is de basis!

Het is belangrijk om jezelf een aantal vragen te stellen voordat je start met het uitvogelen van Google Analytics. Wat wil je ermee bereiken? Welke doelen heb je gesteld met bepaalde marketingacties? Welke data wil je halen uit Google Analytisch? Op deze manier kun je gerichter op zoek gaan naar de juiste gegevens.

lees verder »
blog marketing branding concept strategie

Marketing versus branding

Marketing versus branding Belangrijke verschillen Marketing en branding. Twee termen die voor verwarring kunnen zorgen bij bedrijven. ”Dat is toch hetzelfde?” Nee. Veel bedrijven, groot

lees verder »
Graffiti Woerden Studio Campo

Onze graffitikunstenaar

Onze graffitikunstenaar Rick van Leeuwen Een van onze opdrachtgevers, waarvan wij de naam pas na het weekend kunnen prijsgeven, heeft Rick een bijzondere opdracht gegeven.

lees verder »