Blog

Studio Campo is Google Partner

Studio Campo mag zichzelf officieel Google Partner noemen! Wij zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met het behalen van de Google Partner Badge. Hoe wij dit hebben gedaan? Lees snel verder!

google partner

Wij zijn enorm trots dat wij deze week de officiële Google Partnerschap badge in ontvangst mochten nemen. Anouk is de afgelopen maanden druk bezig geweest met het behalen van officiële Google Ads certificeringen. Hierdoor hebben wij afgelopen donderdag officieel toegang gekregen tot het Google Partnerschap. De Badge is een indicatie van de kennis en ervaring van ons bedrijf en onze samenwerking met Google. Google quote hierover het volgende: “Met de Google Partner-badge laat u uw Google Ads-expertise zien aan klanten en onderscheidt u zich van anderen in uw branche.”

Wat is het Google Partnerschap?

Google Partners zijn uitsluitend vakbekwame online marketingbureaus. Om in aanmerking te komen voor het Google Partnerschap, diende Anouk de volgende Google Ads certificeringen te behalen: Search, Shopping, Display en Video Ads. Als Google Partner krijgen wij exclusieve toegang tot speciale trainingen, om onze productkennis te vergroten en op de hoogte te blijven van trends in verschillende branches. Daarnaast krijgen wij toegang tot technische support en exclusieve informatiebronnen, waardoor wij problemen vlotter op kunnen lossen en vragen sneller kunnen beantwoorden. De Google Partner Badge laat zien dat Studio Campo zich zowel theoretisch als praktisch heeft bewezen binnen Google Ads.

Gecertificeerde Google Ads partner

Heb jij hulp nodig bij jouw Google Ads campagnes? Advies nodig over jouw Google Ads strategie? Of wil je een campagne opzetten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Onze gecertificeerde Google Ads experts staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact op of kom langs in onze Studio in Woerden om de mogelijkheden te bespreken.

Denk je dat wij je kunnen helpen?

Kom vrijblijvend langs, vertel ons wat voor project jij in gedachten hebt. En wij leggen uit wat we voor jou kunnen betekenen.