STRATEGIE

BRANDING

Jouw merk als totaalbeleving. Dat is branding. Van merknaam tot werknemersmentaliteit, van presentaties tot merknaam en van diensten tot merkpositionering. Samen met jou zorgen we dat waar jouw merk voor staat, hetgeen jij aanbiedt, wordt herkend en wordt ervaren in alles wat jij doet en uitstraalt. Concreet bestaat het realiseren hiervan uit strategie, concept en brand design.

BRANDING?

Branding is niet alleen de bedrijfscultuur, de diensten die je levert of de merknaam. En het is ook niet alleen je website, logo, signing of briefpapier. Nee. Het is een combinatie van dit alles, en dan nog veel meer.

Dit wordt ook wel corporate identity genoemd: jouw bedrijfsidentiteit. Door jouw brand te communiceren, zal je bedrijf uiteindelijk meer opvallen. Hoe vaker en hoe meer jij jouw identiteit uitdraagt, hoe groter de bekendheid en herkenning is onder jouw (potentiële) klanten.

branding strategie

BRANDING?​

Branding is niet alleen de bedrijfscultuur, de diensten die je levert of de merknaam. En het is ook niet alleen je website, logo, signing of briefpapier. Nee. Branding is dit allemaal samen, en dan nog veel meer. 

Een andere benaming voor branding is corporate identity: jouw bedrijfsidentiteit. Door jouw brand te communiceren, zal je bedrijf uiteindelijk meer opvallen. Hoe vaker en hoe meer jij jouw identiteit uitdraagt, hoe groter de bekendheid en herkenning is onder jouw (potentiële) klanten.

branding strategie
webdesign branding Midas Restaurant Woerden

TOTALE MERKBELEVING

Middels goede corporate identity schets je een totaalbeeld en creëer je een complete merkervaring. De kern van je identiteit, de essentie van jouw merk, moet in al jouw uitingen en gewoontes zicht- en voelbaar zijn. Volgens ons is dit de totale merkbeleving en we helpen jou hier maar al te graag bij!

Vanuit de merkidentiteit wekken wij samen met jou het merk tot leven, letterlijk en figuurlijk. Hier komt dus meer bij kijken dan alleen de visuele identiteit. Van voice tot stijl en van toon tot producten. Een herkenbare uitstraling om mensen te binden aan jouw merk.

KLAAR OM ER ECHT WERK VAN TE MAKEN?

Kom vrijblijvend langs, vertel ons wat voor project jij in gedachten hebt. Wij vertellen je graag hoe wij daar een aanvulling in kunnen zijn!