Blog

Eindresultaat graffiti voor Inergy

Afgelopen weekend ging onze eigen Rick aan de slag als graffitikunstenaar voor Inergy Analytical Solutions BV. In onze vorige blogpost konden wij niet bekendmaken dat het om Inergy ging, want de medewerkers waren (nog) niet op de hoogte van deze bijzondere graffitiverrassing.

Wij kregen de opdracht om de filosofie van Inergy op een ludieke manier in de entreehal te plaatsen. Rick pakte deze opdracht met beide handen aan en ging vol enthousiasme aan de slag om een bijzondere blikvanger te ontwerpen die geheel in lijn lag met het motto van Inergy. Niet een standaard tekst, maar iets eigenwijs wat perfect past bij de bedrijfscultuur. Het doel was om iedereen die bij Inergy binnenkwam te verrassen met een krachtig kunstwerk.   

Vaak heeft graffiti veel druipers, spetters en vlekken of is 3D. Inergy gaf ons een andere opdracht. Inergy had juist een strakke en zakelijke uitstraling voor ogen. Hier kon Rick wel wat mee! Hij begon direct met schetsen en had al snel een mooi ontwerp op papier die hij vervolgens digitaal ontwierp.

Toen Rick en Inergy allebei tevreden waren met de opzet van de muurschildering was het tijd om hem te gaan zetten bij Inergy in de entreehal. Afgelopen weekend is Rick hier ongeveer vier uur mee bezig geweest en het eindresultaat is absoluut iets om trots op te zijn.

Het moment van de waarheid kwam pas op de maandag erna. Alle medewerkers van Inergy kregen een mooie verrassing toen zij in de ochtend niets vermoedend aan hun werkweek begonnen. Iedereen die binnenkwam was blij verrast met deze mooie aanvulling van de Inergy-entreehal!

Benieuwd naar het proces? Bekijk hieronder de timelapse video. Ben jij ook op zoek naar zo’n bijzonder ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Denk je dat wij je kunnen helpen?

Kom vrijblijvend langs, vertel ons wat voor project jij in gedachten hebt. En wij leggen uit wat we voor jou kunnen betekenen.