Blog

Nieuwe huisstijl & locatie

Op 1 april 2019 bestond Studio Campo 10 jaar. De afgelopen 10 jaar zijn we uitgegroeid tot een full-service reclamebureau met een creatief team van 8 teamleden sterk. Na 10 jaar vonden wij het tijd voor een upgrade van onze eigen branding. We hebben gekeken of de huidige huisstijl nog wel past bij wie wij zijn en of het goed weergeeft wat wij doen. En alhoewel het verhaal achter onze ‘Romein’ ons nog steeds aansprak, was de conclusie toch dat we onze identiteit ontgroeid waren. Daarnaast zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie.

Nieuwe uitstraling

Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl én website! Binnen onze nieuwe uitstraling komen onze drie kernactiviteiten sterk naar voren: grafisch ontwerp, webdesign en content.

Ook is de pay-off gewijzigd van ‘ontwerp & reclame’ naar ‘creatieve communicatie’. Dit onderstreept precies het full-service aspect van Studio Campo. Onze herkenbare kleurencombinatie zwart/geel blijft behouden en ter ondersteuning gebruiken we drie steunkleuren die ieder een activiteit representeren. Wij zijn van mening dat onze nieuwe huisstijl de vele mogelijkheden bij Studio Campo goed weergeeft. Met deze nieuwe identiteit kunnen wij er de komende jaren weer flink tegenaan!

Wij zijn verhuisd

Wie recent bij ons langs is geweest aan de studio in de Havenstraat heeft gezien dat het met acht mensen behoorlijk vol was… Om de groei van Studio Campo voort te zetten, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe en geschikte locatie. En dat is gelukt! Inmiddels zijn wij verhuisd naar Pelmolenlaan 13 op het bedrijventerrein Middelland in Woerden.

In dit mooie pand hebben wij de hoofdentree en de gehele eerste verdieping met in totaal 360 m2 tot onze beschikking. Met twee kantoren, een kantine en een open studio van 180 m2 met een projecthoek, scrumboard en brainstormruimte hebben we nóg meer ruimte voor creativiteit!

Kom je langs?

Ben je nieuwsgierig naar ons nieuwe studio? Wij verwelkomen je graag. De koffie staat klaar 😉

Denk je dat wij je kunnen helpen?

Kom vrijblijvend langs, vertel ons wat voor project jij in gedachten hebt. En wij leggen uit wat we voor jou kunnen betekenen.