Copywriting

Je hebt veel energie, tijd en aandacht gestoken in je nieuwe website. Nu is het alleen nog een kwestie van goede websiteteksten schrijven. Maar waar begin je? We krijgen het veel te horen: “Ik vind het heel lastig om over mijn eigen bedrijf te schrijven. Waar moet ik beginnen?”. Wij nemen dit graag voor jou uit handen.

Doelgroep aanspreken

Tijdens het schrijven van tekst houden wij onder andere rekening met hoe wij jouw (potentiële) klanten kunnen aanspreken. Is dit met ‘u’ of ‘je’? Welke tone-of-voice gebruiken we? Wervend, zakelijk, populair…? Hoe lang mogen de teksten per pagina zijn? Bevat de tekst de juiste zoekwoorden? En het allerbelangrijkste: brengen de teksten jouw boodschap goed over?

Tekstredactie

Uiteraard bestaat copywriting niet alleen uit het schrijven van teksten voor websites. Voor al jouw uitingen is het inschakelen van een tekstschrijver een goed idee. Iedere tekstuele uiting is een discipline op zich en vereist een andere aanpak; brochures, testimonials, blogs. Ook als er reeds een tekst bestaat, kunnen onze copywriters deze redigeren en de leesbaarheid optimaliseren.

Ben jij op zoek naar aansprekende en activerende teksten?