Contentcreatie


Door het creëren van goede content werk je als bedrijf aan je branding en naamsbekendheid. Het doel is om via content jouw doelgroep te laten zien dat je expert bent in je eigen markt. Wanneer bezoekers zien dat je verstand van zaken hebt en op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen jouw branche, krijgt jouw content meer shares, likes en retweets. Uiteindelijk resulteert dit in meer bezoekers op jouw website. En dat is wat jij wilt, nieuwe klanten!

Wat is content?

Breed gezien zijn het teksten, afbeeldingen en video’s op het web of teksten op onder andere brochures of advertenties. Zo is een website zonder content (inhoud) een nutteloos instrument. Zonder content gebeurt er namelijk niets. Wij zien content als ‘informatie met een bepaald doel.’ Door middel van de juiste content neemt een lezer actie of geeft antwoord en stelt het bedrijven in staat om klanten te werven, conversaties aan te gaan of contacten op te bouwen.

Content kent vele vormen, online en offline. Denk bij online content aan het schrijven van aantrekkelijke socialmediaberichten, webteksten (SEO), interessante blogposts, nieuwsbrieven of nieuwsberichten. Voorbeelden van offline copy zijn onder andere advertenties, pay-offs en flyers- en brochureteksten.

Copy / Tekstschrijven

Heb jij moeite om voor jouw bedrijf aansprekende content op social media of blogs op de website te creëren? Wil jij dat de tekst op jouw brochure en advertentie meer aanspreekt? Wij helpen jou graag met het maken van aantrekkelijke en inhoudelijke teksten die werken.

Wij verzorgen het grote geheel maar letten ook op dat kleine stukje tekst in de nieuwsbrief dat jouw klanten moet aansporen om een afspraak te maken. Wij zien precies welke woorden anders of beter moeten in een Facebookbericht en zorgen voor een nog meer aansprekende tekst in jouw brochure.

Is dit wat je zoekt?
Neem contact op!