Domeinnaamregistratie & hosting

Het opzetten van een website begint met een domeinnaam en een hostingpakket. Een domeinnaam is het www-adres dat je voor de website wil gebruiken. Aan deze domeinregistratie koppel je een hostingpakket en je website staat live! Wij regelen dit graag voor je.

Domeinnaamregistratie

Een domeinnaam moet je registreren voordat je deze in gebruik neemt. Heb je passende naam die jij wil gebruiken voor je website? Wij registreren deze voor je. Het is mogelijk dat jouw gewenste naam al in gebruik is. In dat geval komen wij met een passend alternatief. Is het www-adres wel beschikbaar? Dan leggen wij deze meteen voor je vast zodat jouw website aan deze naam gekoppeld kan worden.

Het is ook mogelijk om enkel een domein te registreren voor toekomstig gebruik. De naam reserveren wij dan voor je, maar er is (nog) geen ruimte om een website op dit adres te laten draaien.

Hostingpakket

Naast het vastleggen van een domeinnaam bieden wij ook een hostingpakket aan. Wij maken dan serverruimte vrij waar jouw website op kan ‘draaien’. Je gaat bij ons een overeenkomst aan voor de minimumduur van één jaar. Hierna wordt deze overeenkomst jaarlijks voortgezet voor de periode van één jaar. Na het einde van de minimumduur kan deze wederzijds worden opgezegd met een opzegtermijn van ten minste één maand.

Hoe verder?

Na het regelen van bovenstaande zaken, gaan wij uiteraard graag voor je aan de slag met het bedenken, ontwerpen en coderen van jouw (nieuwe) website. Ons webdesign team

Op zoek naar een betrouwbare partij voor domeinnaamregistratie en hosting?