buitenreclamedeals.nl

LOGO, WEBSITE, SOCIAL MEDIA BEHEER EN ONLINE ADVERTENTIES

Voor BuitenreclameDeals.nl hebben wij een website mogen bouwen en ontwerpen. Het resultaat? Een zeer gebruiksvriendelijk platform waarop jij snel, gemakkelijk en goedkoop jouw eigen buitenreclame kunt regelen.

Online platform

Opvallend en overzichtelijk

Studio Campo heeft voor BuitenreclameDeals.nl een logo ontworpen, een huisstijl ontwikkeld en een website gebouwd. In het logo is een veilinghamer te zien, die refereert naar de goedkope deals die je op BuitenreclameDeals.nl kunt boeken. Belangrijk onderdeel binnen het webdesign is de interactieve kaart waarop bezoekers kunnen zien in welke gemeenten je zichtbaar kunt zijn met jouw outdoorreclame. De uitstraling van het online platform is professioneel en overzichtelijk. Er is gebruik gemaakt van een opvallende kleur oranje om de aandacht van de bezoekers te trekken. Dit komt perfect overeen met hetgeen wat hun klanten willen bereiken; opvallen met hun borden langs de weg. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de site.

StudioCampo Woerden BRD website

WEbsite ontwerp

Opvallend en overzichtelijk

Studio Campo heeft het logo ontworpen, een huisstijl ontwikkeld en de website gebouwd. Een belangrijk onderdeel binnen het webdesign van BuitenreclameDeals.nl is de interactieve kaart waarop bezoekers kunnen zien in welke gemeenten je zichtbaar kunt zijn met jouw outdoorreclame. De uitstraling van de website is professioneel en overzichtelijk. Er is gebruik gemaakt van een opvallende kleur oranje om de aandacht van de bezoekers te trekken. Dit komt perfect overeen met hetgeen wat de klanten van BuitenreclameDeals.nl willen bereiken; opvallen met hun borden langs de weg. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de site van Buitenreclamedeals.nl.

StudioCampo Woerden BRD website
Buitenreclamedeals

social media beheer

Instagram en Facebook

Na livegang van de website heeft Studio Campo een plan opgesteld om de socialmediakanalen van BuitenreclameDeals.nl te beheren. Wekelijks wordt er een bericht geplaatst op Facebook en Instagram om volgers te inspireren. Hierbij wordt de focus gelegd op de USP’s, zoals het brede aanbod aan locaties, de prijs en de tevreden gebruikers.

Google Ads

Meer websitebezoekers en bereik

Om nog meer websiteverkeer en bestellingen te genereren, heeft Studio Campo ook Google Ads ingezet. Dit zijn tekstadvertenties die in Google naar voren komen wanneer men zoekt op bepaalde zoekwoorden. Op deze manier krijgen mensen die daadwerkelijk op zoek zijn naar buitenreclame een relevante advertentie van BuitenreclameDeals.nl te zien.

Buitenreclamedeals