DE RECLAMEPLAKKERS

Websiteontwikkeling, bedrijfsvideo & video’s social media

Van onze onderburen De Reclameplakkers kregen wij de vraag om een nieuwe website voor hen te ontwikkelen. Bij een bedrijf dat zich richt op visuele communicatie hoort uiteraard ook een professionele en creatieve website! Naast een nieuwe website, produceerden wij ook een aansprekende bedrijfsvideo voor De Reclameplakkers. 

Website & copywriting

Responsive, stoer en aansprekend

In de nieuwe website wordt de bezoeker welkom geheten middels een aansprekende bedrijfsvideo. De website heeft een donker uiterlijk. Middels de witte tekst, de felroze accenten en sterke fotografie ontstaat er een stoere en krachtige uitstraling. Met een overzichtelijk hamburgermenu kan men door de site navigeren. Tevens zijn alle teksten herschreven. Hierbij is gekeken naar het gebruik van de juiste termen en logische structuur voor een goede vindbaarheid. Bekijk hier de website.

Reclameplakkers website ontwikkeling

Website & copywriting

Responsive, stoer en aansprekend

In de nieuwe website wordt de bezoeker welkom geheten middels een aansprekende bedrijfsvideo. De website heeft een donker uiterlijk. Middels de witte tekst, de felroze accenten en sterke fotografie ontstaat er een stoere en krachtige uitstraling. Met een overzichtelijk hamburgermenu kan men door de site navigeren. Tevens zijn alle teksten herschreven. Hierbij is gekeken naar het gebruik van de juiste termen en logische structuur voor een goede vindbaarheid.

Reclameplakkers website ontwikkeling

Bedrijfsvideo

Filmen op locatie

Onze videograaf is bij De Reclameplakkers langs geweest om een toffe bedrijfsvideo te filmen. In overleg is er besloten welke diensten er moesten worden uitgelicht. Na het maken van een storyboard was het tijd om te filmen. Na het editen en nabewerken was de video klaar voor gebruik. Hij komt terug op de website en is gebruikt op social media!