Qook!

 
Webdesign, copywriting en social media
 
Qook! is hét merk voor maatwerk horeca keukens van ongeëvenaarde kwaliteit. We hebben de website in een nieuw, nog stijlvoller jasje gestoken en die is vanaf nu voor iedereen online te bewonderen!

WEBDEsign

Modern en dynamisch

De nieuwe site informeert bezoekers op een stijlvolle en eigentijdse manier over de hoogwaardige keukens van Qook! Het ontwerp van de website sluit aan op de huisstijl. Dit is onder andere zichtbaar in de ronde vormen en het gebruik van de kleuren paars, zwart en wit. De homepagina start met een videoheader. Via dit bewegende beeld word je direct meegenomen in de ervaring van één van deze keukens. Om de kwaliteit en de hoogwaardige details van de keukens goed naar voren te laten komen is op de website gebruik gemaakt van veel en groot beeldmateriaal. 

Benieuwd naar het eindresultaat? Neem hier een kijkje!

Qook-website

WEBDEsign

Modern en dynamisch

De nieuwe site informeert bezoekers op een stijlvolle en eigentijdse manier over de hoogwaardige keukens van Qook! Het ontwerp van de website sluit aan op de huisstijl. Dit is onder andere zichtbaar in de ronde vormen en het gebruik van de kleuren paars, zwart en wit. De homepagina start met een videoheader. Via dit bewegende beeld word je direct meegenomen in de ervaring van een van deze keukens. Om de kwaliteit en de hoogwaardige details van de keukens goed naar voren te laten komen is op de website gebruik gemaakt van veel en groot beeldmateriaal. 

Benieuwd naar het eindresultaat? Neem een kijkje op www.qook.kitchen.

Qook-website
Qook-tablet

Copywrting

SEO-proof content

Om de website beter vindbaar te maken en de juiste bezoekers te trekken, hebben we alle bestaande teksten herschreven en waar nodig uitgebreid. Door het juiste gebruik van afbeeldingen kun je een stuk tekst meer laten spreken en breng je overzicht aan. Zo hebben we de manier waarop een Qook! keuken wordt samengesteld in beeld gebracht via een stappenplan. Via grote beelden en een heldere omschrijving komt de potentiële klant meer te weten over dit unieke proces.

SOCIALMEDIABEHEER

LinkedIn

Samen met Qook! onderhouden wij het LinkedIn account. Wij geven advies over teksten, springen af en toe bij voor het maken van beelden en stellen maandelijks een contentkalender op. Deze agenda biedt structuur en zorgt ervoor dat Qook! zichtbaar en herkenbaar wordt neergezet op LinkedIn.

Qook-tablet

social media beheer

LinkedIn

Samen met Qook! onderhouden wij het LinkedIn account. Wij geven advies over teksten, springen af en toe bij voor het maken van beelden en stellen maandelijks een contentkalender op. Deze agenda biedt structuur en zorgt ervoor dat het merk zichtbaar en herkenbaar wordt neergezet op LinkedIn.

Qook-LinkedIn