Vacature Grafisch Vormgever

Vacature
Grafisch Vormgever (32-38 uur)

Studio Campo is op zoek naar een extra collega in de vorm van een grafisch vormgever die ons team minimaal 4 dagen per week komt versterken. Iemand die een klus met beide handen aan wil pakken en ruime ervaring heeft met het maken en presenteren van effectief werk. Iemand die samen met ons door wil groeien naar een hoger niveau. 

nieuwe locatie studio campo woerden

MOOIE, EFFECTIEVE DINGEN MAKEN

Wij zijn een reclamestudio in Woerden, vlakbij Utrecht. Met een gezellig en creatief team werken wij vooral voor het MKB in onze regio aan uitdagende opdrachten, zowel online als offline. Er heerst een informele, ambitieuze sfeer met alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en plezier. Op deze manier realiseren wij gezamenlijk het beste resultaat voor de opdrachtgever.

DIT BEN JIJ

Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare bureau-ervaring. We leiden graag mensen op, maar zijn op dit moment écht op zoek naar iemand die het leven van onze vormgevers makkelijker maakt en dus meteen zelfstandig aan de slag kan.

Dus heel eerlijk: dit is voor ons nu wel de box die je moet kunnen afvinken, wil je dat we jouw sollicitatie serieus nemen.

Je wordt namelijk meteen in het diepe gegooid met opdrachten als het designen van logo’s, identiteiten, brochures, website en webshops. Uiteraard werken we je in en leggen we je onze manier van werken uit, maar wanneer je solliciteert gaan we ervan uit dat je dit soort project volledig zelfstandig kunt draaien.

Lange reistijden zijn zonde van je leven. Daarom zoeken we iemand die in de regio Woerden-Utrecht woont. Verder heb je een aanstekelijke teamspirit (behalve tijdens één van de spelletjes die we tijdens onze borrels doen, want dan is het ieder voor zich! 😉).

  studio campo woerden reclame
  studiocampo websiteontwerp

  VOOR WAT HOORT WAT

  Je krijgt een goede, ruime werkplek met zit-sta-bureau, 27” iMac en Wacom-pen in een grote, moderne en vooral gezelligste studio in Woerden. Je krijgt er uiteraard een paar leuke collega’s bij. Met hen bepaal je ook wat er op de jaarlijkse Fun-kalender komt te staan en welke uitjes we gaan doen. Er is een gezamenlijke bedrijfslunch en iedere vrijdag gaan we aan de tosti’s.

  Op persoonlijk vlak is er alle ruimte voor ontwikkeling en groei. Stilstand is achteruitgang en daar zijn we niet zo van. Heb je een leuk of inspirerend idee? Roep het dan vooral, want Bas zegt toch bijna overal meteen ‘ja’ op. Work-life balance is in orde, we doen namelijk niet aan overwerken. We zorgen gewoon dat alles op tijd af is.

  ZIE JIJ HET AL VOOR JE?

  Wanneer jij denkt dat je ons leven makkelijker gaat maken, dan horen we het graag van je! Je hoeft geen uitgebreid CV te schrijven. Die lezen we toch niet. Plaatjes kijken vinden we wél leuk. Daarom ontvangen we graag een overtuigend portfolio! Eentje waarvan we meteen roepen: ’JA! Die moeten we hebben!’. Deze plus jouw motivatiebrief kan je sturen naar bas@studiocampo.nl.

  Studio campo home Woerden

  Freelancers

  We zoeken echt een collega die bij ons in Woerden komt werken. Dus hoewel we snappen dat jullie reageren omdat er werk ligt, wij reageren niet terug. No hard feelings….

  RECRUITERS

  Daar werken wij niet mee. We hebben het druk genoeg (daarom zoeken we versterking), dus probeer het alsjeblieft niet. We hangen meteen op wanneer je belt en op mailtjes reageren we niet. In het laatste geval krijg je wel meteen een plekje op de SPAM-lijst.